14 ημέρες από το εξιτήριo – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σταμάτη Γαρδέλη μετά την νοσηλεία στο Δαφνί

December 13, 2023

14 ημέρες από το εξιτήριo – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σταμάτη Γαρδέλη μετά την νοσηλεία στο Δαφνί


Διαφ.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει πάρει εδώ και λίγες ημέρες εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική, που νοσηλεύτηκε μετά από δική του επιθυμία, με την οικογένειά του να είναι στο πλευρό του (δείτε εδώ τις δηλώσεις της μητέρας του).

Οι επόμενες ημέρες μετά το εξιτήριο βρήκαν τον Γαρδέλη στο σπίτι του συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή, που του έχει δοθεί. Επιθυμία του μάλιστα – σύμφωνα με το περιβάλλον του – είναι να παραμείνει ήρεμος και να βρει ξανά τον εαυτό του.

Η πρώτη εμφάνιση του Σταμάτη Γαρδέλη

Φαίνεται, πως οι ημέρες κυλούν καλύτερα για τον ηθοποιό, καθώς μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε το Super Κατερίνα τον είδαμε την Τρίτη 12/12 να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη μηχανή του σε δρόμο της Αθήνας.

Οι νέες αποκαλύψεις για την ψυχική του υγεία

«Με τη μάνα τώρα στο σπίτι να δω τι θα γίνει, την γηροκομώ να δω τι θα γίνει τώρα. Ο Σταμάτης δεν μπορεί, έχει τα δικά του και κάνει την θεραπεία του. Έρχεται και αυτός και βοηθάει.

Θέλει ηρεμία, έρχεται εδώ βλέπει τη μάνα του, ξαναπηγαίνει σπίτι του, αυτά. Θα πηγαίνει να κάνει κάποιες συνεδρίες, θα μιλάει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους να τον βλέπουν, μια φορά την εβδομάδα. Παίρνει κάποια χάπια, είναι στη φάση της ανάρρωσης τώρα.

Κάποιοι φίλοι του έχουν επικοινωνία, πάνε σπίτι του, έχει ανθρώπους που μιλάει, δεν σηκώνει τηλέφωνα, σηκώνει μόνο τα γνωστά.

Έχει επικοινωνία με τα παιδιά του. Ο μεγάλος είναι στη Θεσσαλονίκη, ο μικρός, που είναι στην Αθήνα έχει έρθει να δει τη γιαγιά αυτά», είχε πει πριν από λίγες ημέρες ο αδελφός του Σταμάτη Γαρδέλη στο Πρωινό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: