15 ετών, μητέρα ενός παιδιού: Σοκ στην Αλεξανδρούπολη με το κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά

November 9, 2023

15 ετών, μητέρα ενός παιδιού: Σοκ στην Αλεξανδρούπολη με το κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά


Διαφ.

Η 15χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά, επί της οδού Ποιμενίδη, στην Αλεξανδρούπολη, χθες, Τρίτη, το βράδυ, είναι μητέρα παιδιού.

Η υγεία της:

Ειδικότερα, η ανήλικη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, διαπιστώνοντας, παράλληλα, πως δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έφηβη, πριν από λίγους μήνες, έφερε στον κόσμο το μωρό της, είναι Ρομά, από τον οικισμό στην περιοχή της οδού Άβαντος και είχε πάει στην παιδική χαρά για να παίξει, με τις φίλες της και το μωρό της, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Τα μαλλιά του κοριτσιού πιάστηκαν στον άξονα της σβούρας, γνωστό παιχνίδι ως «γύρω γύρω όλοι», με αποτέλεσμα να ξεριζωθεί μέρος του δέρματος πάνω από τα μάτια, μέχρι το πάνω μέρος του κεφαλιού της.

Με μεγάλη αιμορραγία η 15χρονη

Οι φίλες της άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 15χρονη διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με μεγάλη αιμορραγία.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της, θα χρειαστούν πλαστικές εγχειρήσεις αποκατάστασης στο μέτωπο της και στο πάνω μέρος του κεφαλιού της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: