16 «Διάσημοι» και 16 «Μαχητές» μπαίνουν στο Survivor 2024 – Tα πρώτα ονόματα και οι νέες «τιμωρίες» (Vid)

November 30, 2023

16 «Διάσημοι» και 16 «Μαχητές» μπαίνουν στο Survivor 2024 – Tα πρώτα ονόματα και οι νέες «τιμωρίες» (Vid)


Διαφ.

Αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Survivor 2024 με το μοτίβο «Διάσημοι» και «Μαχητές» να επιστρέφει σε μία προσπάθεια να επιτευχθούν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης των πρώτων κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ.

Ποιους θα δούμε φέτος;

Ο νέος κύκλος δεν θα έχει All Star χαρακτήρα, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν ελάχιστους μόλις παλιούς παίκτες να επιστρέφουν στον Άγιο Δομήνικο – συγκεκριμένα μόλις δύο με τρία άτομα.

Μεταξύ αυτών, η Κατερίνα Δαλάκα που θεωρείται η μοναδική σίγουρη να συμμετάσχει, παρά την έντονη διαφωνία του καναλιού του Φαλήρου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν δια στόματος Αλέξανδρου Κατσαρίδη στην εκπομπή «Fay’s Time», θα δούμε 32 παίκτες στο σύνολο, 16 «Διάσημους» και 16 «Μαχητές», καθώς στόχος είναι να παρουσιαστούν νέα, δυνατά σε αγωνιστικό επίπεδο πρόσωπα. Κι αυτό, όπως έντονα ακούγεται στον ΣΚΑΪ, προκειμένου το παιχνίδι να μην κουράσει για ακόμα μία φορά τους τηλεθεατές.

Ακόμα, επιστρέφει η ατομική ασυλία κι έτσι κάθε παίκτης θα μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του από πιθανή αποχώρηση, ενώ σημαντική αλλαγή θα υπάρξει και στο κομμάτι των ποινών για όσους παραβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πλέον οι αποβολές θα ισχύουν μόνο σε σοβαρή παράβαση κανόνων -όπως λόγου χάρη χειροδικία- και όχι στην περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να κλέψει φαγητό ή να επικοινωνήσει με δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις θα οριστούν σοβαρές ρήτρες και… χρηματικές ποινές, προκειμένου οι παίκτες να κατανοήσουν πως αν μπουν στον πειρασμό να πάνε κόντρα στους κανόνες θυμίζοντας τον περασμένο (και αρκετά αποτυχημένο) κύκλο του ριάλιτι, θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: