«22.000 άνθρωποι πληρώνουν γι' αυτό! Έχει παγώσει το αίμα μας» – Σε κατάσταση σοκ η Καινούργιου με τις αποκαλύψεις της Χρονοπούλου για την υπόθεση κακοποίησης ΑμεΑ

November 15, 2023

«22.000 άνθρωποι πληρώνουν γι' αυτό! Έχει παγώσει το αίμα μας» – Σε κατάσταση σοκ η Καινούργιου με τις αποκαλύψεις της Χρονοπούλου για την υπόθεση κακοποίησης ΑμεΑ


Διαφ.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα πλάνα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας με τους επί πληρωμή βασανισμούς ΑμεΑ ανθρώπων στο διαδίκτυο. Η Νένα Χρονοπούλου έχει κάνει τον δικό της αγώνα για τα δικαιώματα των ΑμεΑ και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης (14/11), όπου μίλησε συγκλονισμένη για το θέμα.

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη που είμαι κοντά σας για αυτό το θέμα. Τα μάτια μου δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν. Ζούμε ανάμεσα σε κανιβάλους, έχει διαμελιστεί η κοινωνία μας. Έχει τελειώσει το συναίσθημα και η ευθύνη στον συνάνθρωπο. Παλεύουμε για τα αυτονόητα», είπε αρχικά η Νένα Χρονοπούλου.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι άξιος να ζει ανάμεσα στον κόσμο; Αυτός που παίρνει το ψωμί από το φούρνο, μπορεί αύριο-μεθαύριο να βγάλει το παιδί του φούρναρη στο διαδίκτυο και να το εκμεταλλευτεί. Έχει παγώσει το αίμα μας. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι 22.000 άνθρωποι πληρώνουν για να μπουν και να δουν αυτό το θέαμα», επισημαίνει η γνωστή ηθοποιός στον αέρα του Alpha.

«Κάθονται και απολαμβάνουν τον πόνο του άλλου; Ξέρετε τι φωτογραφίες έχω στα χέρια μου; Το λέω τώρα: θα γίνει τέτοια έρευνα γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει με εκείνο το ίδρυμα στην Καλλιθέα, που χτυπιόμασταν πέρσι. Έχω φωτογραφίες στα χέρια μου με κακοποιημένα παιδάκια», αποκαλύπτει η Νένα Χρονοπούλου.

«Δυστυχώς θα μας αναγκάσουν να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Κάποια στιγμή κάποιος θα «θολώσει». Εάν δεν γίνουν πιο αυστηροί οι νόμοι, δεν θα αλλάξει τίποτα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Νένα Χρονοπούλου.

Δείτε το video







Πηγή

Διαβάστε επίσης: