Χριστούγεννα ελπίδας για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ: Τα σημάδια βελτίωσης και το μήνυμα των γονιών του

διαφ.

December 31, 2019

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να προσφέρει συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα από τη Βοστόνη που βρίσκεται. Σ’ ένα συγκινητικό βίντεο, οι γονείς του μιλούν για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για την καθημερινή μάχη που δίνει ο γιος τους, ενώ πολλοί Έλληνες στέλνουν δώρα, που γεμίζουν χαρά τον μικρό ήρωα.

Διαφ.
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ συνεχίζει να προσφέρει συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα από τη Βοστόνη που βρίσκεται. Σ’ ένα συγκινητικό βίντεο, οι γονείς του μιλούν για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για την καθημερινή μάχη πο...

 

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς του μίλησαν στο Open Tv ένα μήνα μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε εκεί ο μικρός Παναγιώτης και δείχνει σημάδια εξέλιξης.

 

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Όλα είναι ένα θαύμα με τον τρόπο που έγιναν

 

Αυτές οι γιορτές είναι εντελώς διαφορετικές για τον μικρό και τους γονείς του. Την ημέρα των Χριστουγέννων την πέρασαν στη Βοστόνη, όπου βρίσκονται εδώ και έναν μήνα.

 

“Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς”, αναφέρει η μητέρα του και προσθέτει “βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες”.

 

“Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα, να δυναμώνει”, συμπληρώνει o πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ.

 

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Τσουνάμι αγάπης για τον μικρό ήρωα

 

Στο μεταξύ, Έλληνες από κάθε πλευρά της γης έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για τον μικρό ήρωα που δίνει καθημερινή μάχη με τη σπάνιας μορφής ασθένεια. Μάλιστα, λόγω Χριστουγέννων, του στέλνουν πολλά δώρα, που τον γεμίζουν με χαρά.

 

“Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα”, υπογράμμισε ο πατέρας του μικρού.

 


Πηγή


Κατηγορία
News
Avatar
Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος