“Μωρή φάε να λιγδώσει το άντερό σου". Η άγνωστη συνάντηση της Ρένας Βλαχοπούλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

διαφ.

December 31, 2019

“Μωρή φάε να λιγδώσει το άντερό σου". Η άγνωστη συνάντηση της Ρένας Βλαχοπούλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Διαφ.
Ένα σπαρταριστό περιστατικό στην μία και μοναδική συνάντηση της Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου, δημοσιοποίησε ο ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας. Η Ρένα με το γνωστό της χιούμορ και την αμεσότητα του λόγου της κ...

Ένα σπαρταριστό περιστατικό στην μία και μοναδική συνάντηση της Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου, δημοσιοποίησε ο ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας.

Η Ρένα με το γνωστό της χιούμορ και την αμεσότητα του λόγου της κατάφερε να πείσει την Αλίκη να αφήσει στην άκρη για λίγο την αυστηρή διατροφή της και να δοκιμάσει τις “αμαρτωλές” συνταγές της Βλαχοπούλου.

“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μια φορά χάρη σε μένα. Ήταν μια μοναδική βραδιά και θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αλίκη για πρώτη φορά τότε έφαγε κατσικάκι με πατάτες, ενώ της είχε ετοιμάσει η Ρένα και ο άντρας της ένα ψάρι. Η Αλίκη έτρωγε μόνο ψάρι και βραστά λαχανικά, τίποτα άλλο. Κι ένα μελομακάρονο που ήταν η… κατάχρηση της χρονιάς από γλυκά. Εκείνη τη βραδιά, προς χάριν της Ρένας, κι επειδή της είπε η Ρένα “μωρή φάε να λιγδώσει το άντερό σου, άντε που έχεις γίνει σαν στέκα”, αυτό ήταν, η Αλίκη έφαγε και κατσικάκι και πατάτες κι έφαγε και μελομακάρονο” είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: mixanitouxronou.gr


Κατηγορία
News
Avatar
Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος