
Survivor: Απίστευτες βρισιές Κάτιας Ταραμπάνκο στον Πάνο Καλλίδη (Vid)
Φανερά εκνευρισμένη παρουσιάστηκε η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Πάνο Καλλίδη στο επεισόδιο της Κυριακής και μάλιστα… για την πιο παράλογη αιτία.
Η ίδια εκνευρίστηκε με τον συμπαίκτη της καθώς ο ίδιος την ξύπνησε στην προσπάθειά του να κόψει καλάμια προκειμένου να διατηρήσει τη φωτιά που ζέσταινε την ομάδα, με όσα ειπώθηκαν να ήταν πέρα για πέρα προσβλητικά.
Η Αγγελική Λάμπρη από τη μεριά της, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της με τη συμπεριφορά της Ταραμπάνκο, υποστηρίζοντας τον Καλλίδη και κάνοντας λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά της συμπάικτριάς της.
«Σήμερα το πρωί στην καλύβα η Κάτια κοιμόταν στη φωτιά, ο Πάνος προσπαθούσε να διατηρήσει τη φωτιά. Έτυχε εκείνη τη στιγμή να είμαι μπροστά και έγινε κάτι που δεν είναι τόσο ωραίο. Η Κάτια ξύπνησε επειδή ο Πάνος προσπαθούσε να κόψει καλάμια. Η Κάτια σηκώθηκε λίγο αγριεμένη βρίζοντας, που δεν ήταν ωραίο. Δεν ήταν ωραίο αυτό που έκανε το πρωί γιατί θεωρώ έθιξε τον Πάνο με κάποιο τρόπο. Δεν μ’ άρεσε ο τρόπος της, το βρίσιμο δεν μ’ άρεσε. Τον Πάνο τον συμπαθώ πάρα πολύ», είπε η ηθοποιός φανερά θυμωμένη.
Δείτε όσα συνέβησαν:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή – Συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική
-
Έρχεται «πέναλτι» για όσους δεν αλλάξουν την παλιά ταυτότητα: Μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αλλαγή
-
Θρήνος Τώρα στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 25χρονος καταδρομέας – Είχε τον πιο Tραγικό θάνατο κατά την διάρκεια άσκησης