Survivor Spoiler: Είστε έτοιμοι; Απόλυτη ανατροπή με την είσοδο νέας παίκτριας!

January 11, 2021

Survivor Spoiler: Είστε έτοιμοι; Απόλυτη ανατροπή με την είσοδο νέας παίκτριας!


Διαφ.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό στον Αγιο Δομίνικο, κάνει τις διακοπές της και αναμένει την είσοδό της στη μάχη…



Κι αν όλοι μέχρι και πριν λίγο γνωρίζατε και γνωρίζαμε πως είχε δρομολογηθεί η είσοδός της στο Survivor ως Μαχήτρια, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε αυτό που κανένας δεν έχει δει, παρά μόνο οι πηγές μας.

Μια εξέλιξη που και κανένας δεν περίμενε, αφού η παραγωγή φέτος έχει βαλθεί να τινάξει τη μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Τι θα δούμε λοιπόν το βράδυ της Κυριακής; Την Ελίζαμπεθ να μπαίνει στο Survivor, αλλά ως… Διάσημη. Ναι, ναι, ναι… Η Ελίζαμπεθ πήρε… μεταγραφή πριν καλά καλά περάσει στους Μαχητές και θα ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων που έμεινε… με παίκτη λιγότερο μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη.

Αυτά για την ώρα…

Επεται και συνέχεια, σε λίγο θα σας αποκαλύψουμε ποιος κέρδισε το έπαθλο στο επεισόδιο της Κυριακής. Αλλοι λένε Διάσημοι, άλλοι λένε Μαχητές. Εμείς, ως συνήθως, λέμε από την πρώτη στιγμή το σωστό αποτέλεσμα. Λίγη υπομονή ακόμα… Μετά τις 11 θα σας αποκαλύψουμε τον νικητή της κυριακάτικης μονομαχίας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές…

Πηγή: dokari.gr

Διαβάστε επίσης: