
Κορονοϊός: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου
Ο Πρωθυπουργός έφτασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ενώ στο πλευρό του ήταν ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από τη διαδικασία και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεύτερη δόση εμβολίου!».
Να τονίσουμε πως μετά τον Πρωθυπουργό ακολουθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που θα μεταβεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να κάνει και εκείνη τη δεύτερη δόση του εμβολίου.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των σχετικών στοιχείων που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, έως τώρα, 79.744 πολίτες της Ελλάδας έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Επείγουσα ανάκληση – Αποσύρονται από την αγορά πασίγνωστες ρυζογκοφρέτες – Μην τις καταναλώσετε περιέχουν καρκινογόνο ουσία
-
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγαλώνει η μαύρη λίστα!
-
ΖΩΔΙΑ: Ποιο μήνυμα έχει το σύμπαν για σένα; – Οι 4 που θα περάσουν καρμικό crash test – Έρχεται κάτι από το παρελθόν και ζητά απαντήσεις!