Αποκαλύψεις φρίκης από τον Ι. Μάζη για τον ρόλο των Γερμανών στις τουρκικές γενοκτονίες

January 20, 2021


Διαφ.

Αποκαλύψεις φρίκης από τον Ι. Μάζη για τον ρόλο των Γερμανών στις τουρκικές γενοκτονίες

Δίδαξε ιστορία τους «πρόθυμους» ο καθηγητής!

Καταιγιστικός ο καθηγητής γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης πριν από λίγο στον ΑΝΤ1. Είπε αλήθειες οι οποίες σπάνια ακούγονται από τα ΜΜΕ αλλά ακόμα και από ακαδημαϊκούς. Αλήθειες που όμως θα έπρεπε να διδάσκονται σε κάθε σχολείο, σε κάθε πανεπιστήμιο, ειδικά στις πολιτικές επιστήμες και θα έπρεπε να γνωρίζουν όσοι θέλουν να πάρουν τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια τους.

Τον βρώμικο ρόλο των Γερμανών στις γενοκτονίες που διέπραξαν οι τούρκοι, ξεσκέπασε ο καθηγητής. Από τον σιδηρόδρομος Βαγδάτης-Βερολίνου που αποτέλεσε σημαντικό στρατηγικό παράγοντα ήττας της Ελλάδας το 1897. Ο σιδηρόδρομος αυτός χρηματοδοτήθηκε από την Deutsche Bank και από τον von Siemens. Ναι, τον ιδρυτή της Siemens που έπειτα εξαγόρασε τους Έλληνες πολιτικούς και σύμφωνα με αναλυτές, τους έσυρε να εγκρίνουν την προδοτική «νέα δομή του ΝΑΤΟ» το 1997. Δομή που ουσιαστικά έδινε το μισό Αιγαίο στους τούρκους, και προκάλεσε σύγκρουση κορυφής στην κυβέρνηση Σημίτη με αυτούς που τα είχαν πάρει από την Siemens να πρωτοστατούν στην έγκριση της και να συκοφαντούν τους πατριώτες του ΠΑΣΟΚ, ως «εθνικιστές»!

Η ιστορία διδάσκει ότι οι Γερμανοί δεν αλλάζουν και ο καθηγητής το ξέρει καλά. Αυτό ακριβώς στηλίτευσε κάνοντας αναφορά στον σιδηρόδρομο, αλλά και στις γενοκτονίες Αρμενίων και Ελλήνων. Γενοκτονίες που όπως χαρακτηριστικά είπε, είχαν την επιστασία Γερμανών αξιωματικών, ενώ χρηματοδότης του τότε τουρκικού δολοφονικού καθεστώτος ήταν η Ντόιτσε Μπανκ!

Άρα, κατέληξε ο καθηγητής, ποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί θα πάρουν τώρα το μέρος της Ελλάδας; Διαχρονικά έπαιζαν το παιχνίδι της Τουρκίας.

Ας τον ακούσουν τον καθηγητή όσοι έχουν ψευδαισθήσεις.

Πηγή : newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης: