Ανείπωτη τραγωδία:Στους 4 οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς με τουριστικό λεωφορείο και ΙΧ – 49 οι τραυματίες

September 10, 2023

Ανείπωτη τραγωδία:Στους 4 οι νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς με τουριστικό λεωφορείο και ΙΧ – 49 οι τραυματίες


Διαφ.

Τέσσερις νεκροί και 49 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τη σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με ΙΧ που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Άσπρου, στο Κιλκίς.

Αρχικά είχαν ανασυρθεί νεκρά τρία άτομα (περίπου 65 με 70 ετών), επιβάτες του ΙΧ ενώ το τέταρτο άτομο – σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 70 ετών – είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Από το λεωφορείο τραυματίστηκαν ελαφρά 49 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν, στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης 13 άτομα, στο νοσοκομείο του Κιλκίς 33 άτομα και τρεις τραυματίες στην Ηγουμένιτσα. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Το τουριστικό λεωφορείο με τα 81 άτομα, το οποίο μετέφερε πιθανότατα Σέρβους τουρίστες, κινούνται στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.


Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ το οποίο ήταν στο ρεύμα προς Ευζώνους. Στη συνέχεια άλλο ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα και ένα παιδάκι, έπεσε πάνω στο ΙΧ που είχε συγκρουστεί με το λεωφορείο.

Το τουριστικό λεωφορείο μετά τη σύγκρουση, εξετράπη και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.


Πηγή φωτογραφιών: iefimerida.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: