Στιγμές συγκίνησης για Ιλάειρα – Μαυρίκιο: Είδαν πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης τους & ξέσπασαν σε κλάματα

March 28, 2024

Στιγμές συγκίνησης για Ιλάειρα – Μαυρίκιο: Είδαν πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης τους & ξέσπασαν σε κλάματα


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καθώς η εγκυμοσύνη της κόρης τους πηγαίνει πολύ καλά. Την Τετάρτη 27/3 μάλιστα το ζευγάρι επισκέφτηκε τη γυναικολόγο τους για έναν νέο υπέρηχο.

Όσο λοιπόν η Ιλάειρα ήταν ξαπλωμένη και ακολουθούσε τις οδηγίες της γιατρού της, από την άλλη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραβούσε βίντεο την οθόνη – καμαρώνοντας την Ιωάννα Μελωδία, όπως θα λέγεται η κόρη τους.

Οι αντιδράσεις του ζευγαριού δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για το παιδάκι, που περιμένουν. Ειδικά η στιγμή που η μικρή τους κουνήθηκε και είδαν το πρόσωπό της ήταν ιδιαίτερα συγκινητική θα λέγαμε.

Το βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου από τον υπέρηχο της κόρης του

«Τα παιχνίδια της Ιωάννας Μελωδίας μας ξεκίνησαν από την κοιλίτσα της μαμάς της! Μπήκαμε στον έκτο μήνα και είμαστε μια ανάσα από τα 600gr. Ευχαριστούμε ολόψυχα την εξαιρετική δρ. Μαρία Αγαθοκλέους και το @the_fetal_medicine_centre για τις συγκλονιστικές στιγμές που ζούμε σε κάθε υπέρηχο. Ευχαριστούμε και όλους εσάς για την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: