Η οικονομική επιλογή που επιλέγει: Σπάνε τα τηλέφωνα στα ινστιτούτα μετά την φώτο της Καγία, αυτή είναι η θαυματουργή θεραπεία προσώπου της

March 28, 2024

Η οικονομική επιλογή που επιλέγει: Σπάνε τα τηλέφωνα στα ινστιτούτα μετά την φώτο της Καγία, αυτή είναι η θαυματουργή θεραπεία προσώπου της


Διαφ.

Η Βίκυ Καγιά δίνει προτεραιότητα στην φροντίδα της επιδερμίδας της, επιλέγοντας συχνά να εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ, αποφεύγοντας τη χρήση πολλών ή βαριών καλλυντικών. Η απλότητα και η φυσικότητα είναι κεντρικά στοιχεία της beauty φιλοσοφίας της, προτιμώντας το φυσικό αποτέλεσμα αντί για τις περισσότερο κατασκευασμένες εμφανίσεις.

Για την Καγιά, η βάση της περιποίησης επικεντρώνεται στον καθαρισμό και την ενυδάτωση του προσώπου, επισκεπτόμενη τακτικά ειδικούς που γνωρίζουν τις ακριβείς ανάγκες της επιδερμίδας της. Σε ένα πρόσφατο story που μοιράστηκε, αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τη θεραπεία Hydrafacial, μια δημοφιλής περιποίηση που προσφέρει ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό, αντιμετωπίζοντας τα μαύρα στίγματα, τα σπυράκια και την ακμή. Επιπλέον, αυτή η θεραπεία ενθαρρύνει την απολέπιση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα με ήπιο τρόπο και χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, καθιστώντας τη μια από τις προτιμήσεις για τις γυναίκες που επιδιώκουν να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους σε άριστη κατάσταση.

Τι ακριβώς είναι το hydrafacial;

Στα ελληνικά αποδίδεται ως “υδροδερμοαπόξεση”, και είναι μια μη επεμβατική θεραπεία καθαρισμού που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης (hydradermabrasion), του χημικού peeling και της εξαγωγής του σμήγματος.

Η Κατερίνα Διδασκάλου προτείνει την αντιρυτιδική κρέμα που δρα σαν φυσικό botox στην επιδερμίδα

Μια αναζωογονητική θεραπεία που βελτιώνει την υφή του δέρματος, και μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει εκάστοτε ανάγκες του κάθε τύπου επιδερμίδας. Προσφέρει άμεσα, αισθητά αποτελέσματα χωρίς ερεθισμούς. Διαφέρει από τις παραδοσιακές περιποιήσεις προσώπου, αφού εκτελείται μέσω συσκευής και όχι με το χέρι, για βαθύτερη διείσδυση και αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας.

Αναλυτικά τα οφέλη του: Μέσα από την αξιοποίηση της δράσης που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ που εφαρμόζονται στο δέρμα επιτυγχάνεται η βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση, η βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου, ενώ καθαρίζονται οι φραγμένοι πόροι και επαναφέρεται η ισορροπία στα λιπαρά ή με τάση ακμής δέρματα. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το Hydrafacial αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος ενώ προτιμάται και από τις celebrities πριν από κάθε επίσημη εμφάνιση στο red carpet.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης αφού δεν αφήνει κανέναν ερεθισμό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: