
Βαλέρια Κουρούπη: “Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν για αυτό αλλά έχω μια φοβία, πηγαίνω στα μαγαζιά και εξαφανίζομαι”
Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”,σήμερα, Τρίτη, το πρωί και μίλησε για τη φοβία που έχει με τα αγάλματα, περιγράφοντας ορισμένα παραδείγματα.
Η φοβία της Βαλέριας Κουρούπη με τα αγάλματα
Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός “είναι η μόνη φοβία που έχω με ό,τι είναι ανθρωπόμορφο και κάποιου μεγέθους δεν περνώ από πολύ κοντά. Δηλαδή, στο μουσείο της Ακρόπολης δεν πήγα κοντά στην καρυάτιδα. Μην το ψάχνεις. Έχω κάνει τόσα χρόνια ψυχοθεραπεία και δεν έχει περάσει. Πηγαίνω στα μαγαζιά με τα ρούχα και κάνω κύκλο από τις κούκλες”.
Από την πλευρά του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που έχει ζήσει, πιστεύοντας ότι ένα άνθρωπος ήταν κούκλα.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αιματοκρίτης: Οι φυσιολογικές τıμές ανά ηλικία – Τι πρέπει να τρώτε για να τον αuξńσετε
-
Έδεσαν τα μάτια ενός μικρού αγοριού και όταν του είπαν να βρει τη μαμά του έγινε κάτι πολύ συγκινητικό
-
Θαύμα: Ήμουν νεκρός για 20 λεπτά – Όταν σου πω ποιον συνάντησα στον παράδεισο θα παγώσεις…