Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια – Αυτός είναι ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

April 3, 2024

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια – Αυτός είναι ο νέος αντικαταστάτης του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη


Διαφ.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πριν από μερικές ημέρες υπέστη εγκεφαλικό και πέρασε κάποιο διάστημα στο νοσοκομείο ώστε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις, μέχρι να πάρει την έγκριση των γιατρών για να μπορέσει να πάρει εξιτήριο.

Πλέον, λοιπόν, βρίσκεται στο σπίτι του, όπου θα πρέπει να παραμείνει μέχρι να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί “Μπαμπάδες με ρούμι” και θα πρέπει να αντικατασταθεί για όσο θα λείπει.

Αυτός ο ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Αρχικά είχε ακουστεί πως θα έπαιρνε την θέση του ο Μιχάλης Ρέππας, που έχει σκηνοθετήσει την παράσταση και είναι και σεναριογράφος της, ωστόσο, τελικά την Τρίτη 2 Απριλίου μέσα από την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τον ηθοποιό που θα τον αντικαταστήσει.

Ο λόγος για τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος δήλωσε: «Έχω αγάπη γι’ αυτό το πράγμα και για τους ανθρώπους της παράστασης. Το “μονοπάτι” του Χρήστου που με βοήθησε, και διάβασμα πολύ. Κατάλαβα ότι είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσα να μην το κάνω.

Δεν επικοινώνησα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του, αλλά του έστειλα μήνυμα, ρωτάω συνεχώς την Βίκυ Σταυροπούλου. Θέλει τον χρόνο του να αναρρώσει για να γυρίσει το καλοκαίρι στην περιοδεία του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και το κάνω από την καρδιά μου για τον Χρήστο, την Βίκυ, το θέατρο. Θα βγω αύριο σαν να έχω κάνει πολλές πρόβες», είπε χαρακτηριστικά.Πηγή

Διαβάστε επίσης: