"Γιατί στην Έλενα;" Τέλος η Παπαρίζου – Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί

April 10, 2024

"Γιατί στην Έλενα;" Τέλος η Παπαρίζου – Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί


Διαφ.

Με αλλαγές θα επιστρέψει το The Voice στην ελληνική τηλεόραση και τον ΣΚΑΪ , όπως μας συνηθίζει σε κάθε κύκλο του. Αυτήν την φορά μάλιστα δε θα αλλάξει παρουσιαστής ή ένας από τους άνδρες κριτές-couches αλλά η μοναδική γυναίκα της ομάδας, η Έλενα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, η Έλενα Παπαρίζου δε θα επιστρέψει στον ρόλο της couch του talent show αφού ο Acun Ilicali στοχεύει στην ανανέωση της εκπομπής με νέα πρόσωπα. Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στο The Voice για 7 συναπτές σεζόν, έχοντας αντικαταστήσει τη Μελίνα Ασλανίδου που καθόταν στην ίδια καρέκλα στους δύο πρώτους κύκλους του talent show.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο Τούρκος παραγωγός θα ήθελε πάρα πολύ να βρίσκεται από τη νέα σεζόν η Άννα Βίσση στην κενή θέση που αφήνει η Έλενα Παπαρίζου. Εξάλλου η Άννα Βίσση έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση κριτή 7 χρόνια πριν, στο ριάλιτι Star Academy του Έψιλον, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλά δεν είχε ολοκληρώσει τη σεζόν στη θέση της αφού μαζί με τον Νίκο Καρβέλα αποχώρησαν.

Κατά διαβολική σύμπτωση η Άννα Βίσση ήταν η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2006 που έγινε στην Αθήνα την επόμενη ακριβώς χρονιά από τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005 στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: