Το σπίτι τους έγινε στάχτη μέσα σε μία στιγμή: Η «μαύρη» μέρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης

April 11, 2024

Το σπίτι τους έγινε στάχτη μέσα σε μία στιγμή: Η «μαύρη» μέρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης


Διαφ.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εδώ και περίπου ένα χρόνο, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο γνωστός καλλιτέχνης απέφευγαν και αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, όπως και μετά τον χωρισμό. Βέβαια μετά από 12 χρόνια σχέσης, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην ζευγαριού ήταν και το εξοχικό, που έχτιζαν στην Εύβοια, το οποίο λόγω οικονομικών ζητημάτων δεν ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα να βάλουν πωλητήριο.

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια εξοχικό

Αν και η μονοκατοικία στον Γαλατσώνα ήταν ακόμα στα μπετά, το διάσημο πρώην ζευγάρι είχε αρχίσει από το 2014 να ψάχνει αγοραστή. Ωστόσο η κατοικία κάηκε ολοσχερώς από την περσινή μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην Εύβοια, γεγονός που τους στεναχώρησε πολύ.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Ciao, η συνάντηση αυτή έγινε για δυο λόγους. Πρώτον διότι ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, έγινε στάχτη. Δεύτερον, ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνάντηση μετά τον χωρισμό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: