Πήρε το βλέμμα και τα μάτια της: Έτσι είναι σήμερα η κόρη της Έλενα Ναθαναήλ, Ίνκα – Με τι ασχολείται

April 11, 2024

Πήρε το βλέμμα και τα μάτια της: Έτσι είναι σήμερα η κόρη της Έλενα Ναθαναήλ, Ίνκα – Με τι ασχολείται


Διαφ.

Η Έλενα Ναθαναήλ ήταν η γυναίκα σύμβολο που κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει στην κορυφή τόσο με την απαράμιλλη γοητεία της όσο και με το τεράστιο ταλέντο της.

Η Έλενα Ναθαναήλ δεν μπήκε σε καλούπια και έφτασε στο να καταρρίψει τον καθωσπρεπισμό και να σπάσει τα δεσμά της αστικής οικογένειας. Η ίδια δεν άφησε τα ΜΜΕ να σχολιάσουν ούτε τις τολμηρές σκηνές στις οποίες συμμετείχε στον κινηματογράφο αλλά ούτε και το ότι έφερε στον κόσμο τη μονάκριβη κόρη της εκτός γάμου.

Ο λόγος για την Ίνκα Τσαγκάρη η οποία εργάστηκε στο παρελθόν στην ΕΡΤ, στην παραγωγή εκπομπών ενώ έκανε και ένα πέρασμα ως ηθοποιός στη διαδικτυακή σειρά «Τσιν τσιν».

«Εμεινα άνεργη κι αν και είχα κάποιες «άκρες» για να πάω να δουλέψω σε ένα ιδιωτικό κανάλι δεν το έκανα, επειδή οι παραγωγές έχουν ημερομηνία λήξης και άντε πάλι από την αρχή. Ετσι προτίμησα τη δουλειά στην οποία είμαι σήμερα και θα πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Εργάζομαι σε μια μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, με έδρα την Αθήνα, και θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αγγλία. Δουλεύω ως προσωπική γραμματέας του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους του χώρου» είχε πει το 2013 η Ίνκα Τσαγκάρη σε συνέντευξη που είχε δώσει.

Δείτε φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: