Άφησε την υποκριτική, μετακόμισε στο Ντουμπάι, έγινε μια άλλη: Πώς είναι σήμερα η Μαμακούκα από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»

April 14, 2024

Άφησε την υποκριτική, μετακόμισε στο Ντουμπάι, έγινε μια άλλη: Πώς είναι σήμερα η Μαμακούκα από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο»


Διαφ.

Το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» είναι μια από τις πιο όμορφες δουλειές του Χάρη Ρώμα στην τηλεόραση, με τη σειρά να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2007-2008 και να κερδίζει διαχρονικά την αγάπη του κοινού, προβαλλόμενη ακόμη και σήμερα σε επαναλήψεις.

Η σειρά εποχής, που μας γύριζε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την Κατοχή, μας πρόσφερε μια διαφορετική εκδοχή της τότε κατάστασης, με αρκετές σπαρταριστές ατάκες από τους πρωταγωνιστές, αλλά και σοβαρότητα στις σκηνές, όπου αυτό χρειάστηκε, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό τελικό μείγμα, που λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Τα κορίτσια του «Παρθεναγωγείου», φυσικά, ξεχώρισαν τότε ως ηθοποιοί και αργότερα αρκετές έκαναν εξαιρετική πορεία στον χώρο της υποκριτικής, είτε από την τηλεόραση είτε από το θέατρο. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Αθανασία Μαμακούκα, μία από τις μαθήτριες του σχολείου θηλέων, η οποία πρωταγωνίστησε σε πολλά χιουμοριστικά περιστατικά στη διάρκεια της σειράς.

Η πορεία της Βίκυς Κουμούτσου μετά το «Παρθεναγωγείο»

Η ηθοποιός, που την υποδύθηκε, έχει κάνει στροφή στην καριέρα της στην υποκριτική και πλέον τη βλέπουμε ουσιαστικά στο θέατρο, σκηνοθετώντας κατά κύριο λόγο παιδικές παραστάσεις. Η Βίκυ Κουμούτσου έχει παραμείνει το ίδιο φρέσκια και γλυκιά με το κορίτσι, που είχαμε γνωρίσει πριν από μια 15ετία, έχοντας πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Η τελευταία της παρουσία, άλλωστε, ήταν στην «Πολυκατοικία» για μία συμμετοχή το 2010 και, από τότε, έχει ακολουθήσει μια ιδιαίτερη πορεία. Όπως παραδέχθηκε η ίδια σε μετέπειτα συνέντευξη στο Ταλκ, «ζούσα για 5,5 χρόνια στο Dubai, όπου εργαζόμουν αρχικά ως Drama Teacher σε αγγλικά σχολεία και ως φιλόλογος στην ελληνική κοινότητα. Αργότερα, έφτιαξα τη δική μου θεατρική ομάδα και εταιρεία, μέσω της οποίας υλοποιούσα εκπαιδευτικά προγράμματα και παραστάσεις για παιδιά. Έχω σκηνοθετήσει παραστάσεις στο National Theater στο Abu Dhabi, στο Ductac Theater στο Dubai και στο National Theater στη Sharjah».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: