Βάζει τα γυαλιά στις influencers: Η 64χρονη Άντζελα Γκερέκου εμφανίστηκε έτσι & παρέδωσε μαθήματα στιλ

May 2, 2024
Η 64χρονη Άντζελα Γκερέκου έκανε μια εμφάνιση που θα ζήλευαν ακόμα και οι influencers και έδωσε μαθήματα στιλ.

Βάζει τα γυαλιά στις influencers: Η 64χρονη Άντζελα Γκερέκου εμφανίστηκε έτσι & παρέδωσε μαθήματα στιλ

ad1

Διαφ.

Η Άντζελα Γκερέκου απέδειξε πως το total black look δεν έχει εποχή, αντιθέτως, είναι τέλειο τόσο για τους χειμερινούς, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου, κάνει συχνά κομψές εμφανίσεις και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει χαρίσει στιλιστική έμπνευση στις διαδικτυακές της φίλες.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Άντζελα Γκερέκου στη Γλυφάδα σε μια έξοδo για ψώνια με φίλο της και μάλιστα το look της δεν πέρασε απαρατήρητο.

Η ηθοποιός έκανε ένα διαχρονικό και κομψό total black look το οποίο συνδύασε με μαύρα sneakers. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του βέβαια ήταν οι λευκές σόλες, οι οποίες έδωσαν φως στο συνολικό της look.

Η Άντζελα Γκερέκου απέδειξε πως το total black look δεν έχει εποχή

Κράτησε μια χιαστή τσάντα με καφέ λουρί, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα να πέσουν στους ώμους της και έκανε ένα απαλό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη.

Ένα total black look μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Επίσης, δεν έχει εποχή καθώς το total black είναι ιδανικό και για τους καλοκαιρινούς μήνες αφού χαρίζει κομψότητα, γοητεία και μα ανεπιτήδευτη φινέτσα.

Τέλος αν και το τελευταίο διάστημα τα πολύχρωμα sneakers κέρδισαν έδαφος ένα ζευγάρι λευκά και μαύρα sneakers διατηρούν τον τίτλο των πιο κλασικών και διαχρονικών στην γκαρνταρόμπα ενώ πορούν να φορεθούν με όλα, από το πρωί μέχρι και το βράδυ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: