
Πέθανε ξαφνικά 37χρονος έξω από το Κέντρο Υγείας
Ο άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο Κέντρο Υγείας, αλλά δυστυχώς κατέληξε πριν προλάβει να λάβει την απαραίτητη ιατρική βοήθεια
Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας ο ξαφνικός θάνατος 37χρονου άνδρα, ο οποίος κατέρρευσε έξω από την είσοδο του Κέντρου Υγείας της περιοχής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας, χωρίς όμως να προλάβει να φτάσει εγκαίρως.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έσπευσε άμεσα για να του προσφέρει πρώτες βοήθειες, δυστυχώς όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν, καθώς ο 37χρονος είχε ήδη καταλήξει.
Έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αγγελική Νικολούλη: Η αντίδρασή της στη σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου
-
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΑΣΟ!
-
Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Αυτό ήταν το μενού στον γάμο τους για τους 120 καλεσμένους