
Θρήνος στην ΑΕΚ: Πέθανε ο Πανίκος Κρυστάλλης
Ο Πανίκος Κρυστάλλης ήταν μια εμβληματική φιγούρα στο ποδόσφαιρο της Κύπρου, έχοντας μάλιστα ένα αξιοσημείωτο πέρασμα και από την ΑΕΚ τη διετία 1961-63.
Αγωνιζόταν στην επιθετική γραμμή και είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του πρώτου μεταπολεμικού πρωταθλήματος για την Ένωση, το 1963.
Στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ συμμετείχε σε 33 επίσημα ματς, σημειώνοντας τρία γκολ.
Στην Κύπρο είχε αγωνιστεί στην ΑΕ Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού,ενώ ήταν διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Πανίκος Κρυστάλλης, μια εμβληματική μορφή του κυπριακού ποδοσφαίρου που είχε κάνει αξιοσημείωτο πέρασμα και από την ΑΕΚ τη διετία 1961-63.
Αγωνιζόταν στην επιθετική γραμμή και είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του πρώτου μεταπολεμικού πρωταθλήματος από την ΑΕΚ το 1963. Στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, είχε συμμετοχή σε 33 επίσημα ματς και είχε σημειώσει τρία γκολ.
Στην Κύπρο είχε μοιράσει την καριέρα του ανάμεσα στην ΑΕ Λεμεσού και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ ήταν διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Είχε σημαντική διαδρομή και ως προπονητής.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετέχει στο πένθος των οικείων του.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΠΑΟΚ: Συγκινεί ο πατέρας του Άλκη Καμπανού για τους αδικοχαμένους οπαδούς στη Ρουμανία
-
Πώς είναι σήμερα στα 66 η όμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης
-
Φως στο Τούνελ: Μόλις μαθευτηκε για την Αγγελική Νικολούλη πριν την εκπομπη