
Βαφτίζεται ο γιος του Κώστα Σλούκα – Με ποιον μπασκετμπολίστα θα κουμπαριάσει
Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Γιάννη, ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού, πριν λίγες ημέρες.
Ο μπασκετμπολίστας και η σύζυγός του ετοίμασαν ένα πάρτι με στενούς οικογενειακούς φίλους και μοιράστηκαν στιγμιότυπα μέσω των λογαριασμών τους στα social media.
Πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού Γιάννη
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την 4χρονη Βαλέρια και τον ενός έτους Γιάννη. Ο μικρός δεν έχει ακόμη βαπτιστεί, και πλέον, που ολοκληρώθηκε η μπασκετική σεζόν, θα τελεστεί και το μυστήριο.
Η βάφτιση έχει ήδη προγραμματιστεί σε λιγότερο από έναν μήνα, στις 4 Ιουλίου, και θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία συγγενών και φίλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Secret, νονοί θα είναι: ο πρώην συμπαίκτης του Σλούκα, Γιαν Βέσελι, η Ναταλία Μιλαντίνοβιτς, η Χριστίνα Μήτρου και η Ελένη Δομαζάκη.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΘΡΗΝΟΣ ΤΩΡΑ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ – ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ
-
Είπε μόνο 21 λέξεις πριν ξεψυχήσει: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Μαρίσσας Λαιμού, έτσι ειδοποίησε για τον θάνατό της
-
Θρήνος στην κηδεία του Γιώργου Παυλάκη – Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του