
Τους τελείωσαν: Μόλις ανακοινώθηκε για τους αστυνομικούς που συνευpέθηκαν σε περιπολικό – Παντρεμένοι και με παιδιά
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αστυνομικοί είναι παντρεμένοι με άλλα άτομα με τη γυναίκα να είναι πολύτεκνη
Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο από το βίντεο με ζευγάρι αστυνομικών να κάνει σεξ σε περιπολικό στη Λάρνακα το μεσημέρι της Τρίτης (17.6.25).
Οι δύο αστυνομικοί που έκαναν σεξ στο περιπολικό τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας, δόθηκαν οδηγίες για ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης.
«Έχουν δοθεί οδηγίες για έλεγχο της αυθεντικότητας του ώστε να γίνουν και άλλοι σχετικοί έλεγχοι. Εκ πρώτης όψεως, το βίντεο φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έτσι δόθηκαν οδηγίες για ποινική και πειθαρχική διερεύνηση των αδικημάτων που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα δύο μέλη της Αστυνομίας θα τεθούν σε διαθεσιμότητα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Τονίζεται ότι τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες αφού προσβάλλουν και το έργο των χιλιάδων μελών μας που υπηρετούν στο καθήκον», καταλήγει η Κυπριακή Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικά φέρονται να διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, ενώ αμφότεροι ήταν έγγαμοι. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι μητέρα και πολύτεκνη.
Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια υπηρεσίας για τον λόγο αυτό και οι δύο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Το αποκαλυπτικό βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το πρωτοφανές περιστατικό με τον αστυνομικό και τη συνάδελφό του σημειώθηκε σε περιοχή της Λάρνακας, μεταξύ Δρομολαξιάς και Αραδίππου.
Το βίντεο και οι φωτογραφίες λήφθηκαν από πολίτη στη Λάρνακα ο οποίος είδε το περιπολικό σε ένα χωράφι και τους αστυνομικούς να μην εξιχνιάζουν κάποια υπόθεση, αλλά να κάνουν σεξ έξω από περιπολικό που χρησιμοποιεί η αστυνομία στην Κύπρο και σε κοινή θέα καθώς όπως φαίνεται δεν τους ενδιέφερε αν τους βλέπει κόσμος.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
EKTAKTO – Xάoς στη Βουλή με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μητσοτάκη – Τι φώναξε
-
«Τσακίζει» η προφητεία του Αγίου Παΐσιου: «Γήπεδο θα γίνει η Παλαιστίνη και οι Έλληνες θα επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη»
-
Ούτε οι μετεωρολόγοι δεν το είδαν να έρχεται…: Καταιγίδες, ψύχρα και ισχυροί άνεμοι στη χώρα μας, το Σαββατοκύριακο