
Έχασε τη μάχη ο αγαπητός γιατρός
Διαφ.
0
Δεν μπόρεσε να βγει νικητής από τη γενναία μάχη που έδωσε ο γιατρός ΩΡΛ Εμμανουήλ Φουντουλάκης. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες τον λύγισαν, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 60 ετών.
Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη στους οικείους του.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουνίου.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 4 και μισή το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου (Α’ Κοιμητήριο Ηρακλείου).
Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 4.
Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου
Η οικογένεια του εκλιπόντος, αντί στεφάνων, ζητά από όσες και όσους το επιθυμούν να διαθέσουν χρήματα νστην “Ηλιαχτίδα” και στο “Ευ Ζω με τον καρκίνο”.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
«Μπλοκάροuν» τις φλεγμоνές, μικραiνουν τους καρκıνικούς όγκους: Οι «σπóροι της μακροζωiας» που λίγοι Έλληνες τρώνε σήμερα
-
Η βıταμiνη που καταπολεμά κατάθλıψη, κοúραση, κóπωση και την καλή λεıτουργία του νεuρıκού σuστńματος
-
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πέθανε γνωστός βouλευτής