
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Διαφ.
0
Τη ζωή της έχασε ένα κορίτσι 14 ετών που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Κυριακής (29/6) όταν έπεσε από γέφυρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην περιοχή Ανδρομάχη Πιερίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, η 14χρονη με καταγωγή από την Αλβανία μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια έγινε η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.
Οι αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το ΑΤ Κατερίνης.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Ειρήνη Μουρτζούκου: Ζητά να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική αντί για τη φυλακή
-
Eπíθεσn στην Ειρήνη Μουρτζούκου στις φυλακές
-
Έκκληση βοήθειας από Φώτη Σεργουλόπουλου για να μην μείνει μόνος ο γιος του: «Τι θα απογίνει αuτό το παιδί;»