
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Στην πρώτη μέρα εφαρμογής του νέου αριθμού 1566 για όλες τις υπηρεσίες υγείας, αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μέχρι τις 8 το απόγευμα είχαν γίνει 2342 τηλεφωνήματα, εξυπηρετήθηκαν όλα.
Η υποδομή είναι για 11.000 γραμμές την ημέρα, η μέση αναμονή πρέπει να είναι 20 δευτερόλεπτα, ανέφερε μιλώντας στο ACTION24.
Αναφερόμενος στα υπόλοιπα θέματα του υπουργείου Υγείας διεμήνυσε:
Έχει βελτιωθεί η κατάσταση με τα κενά σε αγροτικούς γιατρούς κατά 70%
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον νέο αριθμό
Για το 1566, τον νέος αριθμός για όλες τις υπηρεσίες υγείας., που εγκαινιάστηκε σήμερα μίλησε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με ανάρτησή του στο Tiktok επιχειρεί να εξηγήσει τις βασικές λειτουργίες του νέου αυτού αριθμού, ξεκαθαρίζοντας πως αφορά όλα τα θέματα υγείας και παράλληλα καταργούνται περισσότερες από 100 τηλεφωνικές γραμμές που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει πως ο νέος αριθμός 1566, δεν αντικαθιστά το 166 και τη λειτουργία του.
@kyriakosmitsotakis_1566: ο νέος αριθμός για όλες τις υπηρεσίες υγείας!
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Όλα αλλάζουν: Από σήμερα 4 Ζώδια θα ζήσουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους
-
EKTAKTO: Μεγάλη φωτιά τώρα στη Θεσσαλονίκη – Ήχησε το 112 – Οι πρώτες εικόνες
-
Ισχυρός σεισμός 7,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τις ΗΠΑ – Προειδοποίηση για τσουνάμι