
Θανατηφόρο τροχαίο Πριν λίγο: Nεκρoς ανήλικος – Οι πρώτες πληροφορίες
Ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο της Λακωνίας.
Οι πρώτες πληροφορίες
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Παλαιοπαναγιάς – Ξηροκαμπίου Λακωνίας, όπου υπήρξε εκτροπή αυτοκινήτου και θανάσιμος τραυματισμός ανηλίκου.
Ένα επιβατικό όχημα, που οδηγούσε 62χρονος αλλοδαπός και επέβαιναν 59χρονη αλλοδαπή και ανήλικος, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο, μέχρι στιγμής λόγο.
Μετά, το αυτοκίνητο, προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης, ήταν ο τραυματισμός του οδηγού και των επιβαινόντων.
Οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης,
Δυστυχώς, λίγο αργότερα, ο ανήλικος, υπέκυψε στα τραύματά του. Την προανάκριση του τραγικού αυτού τροχαίου, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.
Δείτε το υλικό από τα κινητά της Μουρτζούκου – Αυτά ψάχνουν οι αστυνομικοί
Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της Μουρτζούκου;
Δείτε το υλικό από τα κινητά της Μουρτζούκου
Ότι παρέδωσε τα κινητά της πελάτισσας του και πως σε αυτά υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν κι άλλους εμπλεκόμενους στις δολοφονίες. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έχουν τελευταία αναλωθεί σε μια διαδικασία διαγραφών τόσο μηνυμάτων αλλά και φωτογραφιών και βίντεο.
Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στα εργαστήρια της ΓΑΔΑ; Πάρτε μια γεύση:
Ή 25χρονη, που κατηγορείται για τους θανάτους τεσσάρων βρεφών, που έβαλε στο στόχαστρο της την ίδια την μητέρα της, μιλώντας για εξωσυζυγικές απιστίες, σεξουαλική εκμετάλλευση της από την ηλικία των 15 ετών και την αδρανή συμπεριφορά της απέναντι στην σεξουαλική κακοποίηση της από άλλο στενό μέλος της οικογένειας, είχε δημιουργήσει διάφορα προφίλ στο Facebook και στο Instagram, στα οποία κοινοποιούσε προσωπικές της φωτογραφίες.
Σε κάποιες εξ αυτών όμως, εμφανίζεται και η Πόπη Αναγνωστοπούλου, η οποία χαμογελάει στην κάμερα, καθώς στέκεται δίπλα και πίσω από το παιδί της.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αυτóς 68 και εκείνn…: Μαθεύτnκε η τεpάστια διαφορά nλικίας του Τζώνη Καλημέρη με την Ελπίδα Ιακωβίδου
-
Θρίλερ στην Κύπρο
-
Γεράσιμος Μιχελής: Το έγραψε φοβερά καταπονημένος λίγο πριν πεθάνει – Το ανατριχιαστικό του ποίημα πριν φύγει από τη ζωή