
Μόλις μαθεύτnκε για την φωτιά στο Γαλάτσι
Ο Γιώργος Μαρκόπουλος είπε πως ισχύουν οι πληροφορίες πως η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από έκρηξη σε μετασχηματιστή.
Ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, δήλωσε πως η φωτιά που ξέσπασε στην οδό Στρατηγού Ιορδανίδη, στο Ψυχικό, οφείλεται σε έκρηξη μετασχηματιστή στην περιοχή.
Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Μαρκόπουλος είπε πως ισχύουν οι πληροφορίες πως η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από έκρηξη σε μετασχηματιστή.
Δεν έχει σημασία πως η φωτιά ξεκίνησε από τα σύνορα Φιλοθέης-Ψυχικού. Το βουνό είναι ένα και ανήκει σε όλους και κινδυνεύει για τρίτη φορά φέτος, δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος.
Υπενθυμίζεται πως η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα, κοντά σε σπίτια και επεκτάθηκε σε δέντρα, πολύ κοντά στο Άλσος Βεϊκου. Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Γύρισαν όλοι το κεφάλι και μιλούσαν για την ομοιότητα τους: Σπάνια εμφάνιση της 32χρονης κόρης του Τέρενς Κουίκ μαζί με τον μπαμπά της
-
Τον κεράτωσε και χώρισαν – Διαζύγιο “βόμβα” στη σοουμπιζ έπειτα από μόλις 14 μήνες γάμου (Video)
-
Αγνώριστη η Τζούλια Αλεξανδράτου: Με ροζ μαλλί στο πανάκριβο αυτοκίνητο της (ΦΩΤΟ)