
Ρούλα Πισπιρίγκου: Θέλω η ζωή μου να γίνει τηλεοπτική σειρά και να με υποδυθεί Παναγιώτα Βλαντή
H 33χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας και θεωρείται κύρια ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών τους, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Θέλω η ζωή μου
Όσα έγραφε κατά καιρούς πλέον ρίχνουν φως σε διάφορες πτυχές της προσωπικότητας και της ψυχοσύνθεσής της.
Σε μια από αυτές τις αναρτήσεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δημοσιεύσει μια εικόνα από μια χιουμοριστική σελίδα του Facebook η οποία έγραφε,
Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή
Την ανάρτηση αυτή αναδημοσίευσε ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος στο instagram του σχολιάζοντας: Πες το και έγινε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kokkinopoulos (@kokkinopoulospanos)
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Καιρός: Έρχονται βροχές! Προειδοποίηση Κολυδά για 4 περιοχές
-
«Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει…»: Οι Aστρολογικές προβλέψεις για τα 12 Zώδια από τη Βίκυ Παγιατάκη
-
Mαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 11χρονο που ψεξύχησε σήμερα