
Παvικός και δάκρυα στην παραλία: Νεκρό 2 ετών Kopιτσακι, ξεψύχησε μέσα στην θάλασσα, σκηvές αρχαίας τpαγωδiας στο Παλαιό Φάληρο
Νεκρό εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένα κοριτσάκι περίπου δύο ετών στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, προκαλώντας σοκ και θλίψη. Τις Αρχές ειδοποίησε ένας Αιγύπτιος, ο οποίος κάλεσε στο 112 και ανέφερε το περιστατικό.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Παράλληλα, έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία και νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και εξετάζει καταλόγους αγνοουμένων, προκειμένου να εντοπιστεί η ταυτότητα του κοριτσιού, καθώς μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστη.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Εξελίξεις στις Σέρρες: Ένοχος ο 16χρονος για την δολοφονία του 17χρονου Άγγελου – Αυτή είναι η ποινή του δράστη
-
Η τρυφερή κίνηση του Αλέξανδρου Αθανασιάδη στην Φαίη Σκορδά: Όλα τα βλέμματα πάνω τους στο μαγαζί στην Αντίπαρο (βίντεο)
-
Νύφη η Αθηνά Οικονομάκου: Το νυφικό που διάλεξε η ηθοποιός και ο συγκινημένος Μπρούνο Τσερέλα (Φωτογραφίες)