
Κατερίνα Γιατζόγλου για το Στέλιο Καζαντζίδη: Ήταν οξύθυμος, αγροίκος και πάντα μουτρωμένος
Την άποψή της για τη ταινία “Υπάρχω” και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε ο Στέλιος Καζαντζίδης, εξέφρασε η Κατερίνα Γιατζόγλου.
Κατερίνα Γιατζόγλου για Στέλιο Καζαντζίδη
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο Χρήστος Μάστορας μαλάκωσε τις πολύ έντονες γωνίες που είχε ο αείμνηστος ερμηνευτής σαν προσωπικότητα.
Στην αρχή, η Κατερίνα Γιατζόγλου εξήγησε ότι: Δεν απόλαυσα τον Χρήστο Μάστορα στη ταινία “Υπάρχω”. Δεν είναι θέμα κριτικής, είναι θέμα πολλών πραγμάτων. Μαλάκωσε τις πολύ έντονες γωνίες που είχε ο Καζαντζίδης σαν προσωπικότητα. Ο κόσμος ξέρει πολύ περισσότερα για τον Καζαντζίδη, απ’ ότι νομίζουμε! Ήταν μία πολύ απαλή παραλλαγή, καμία σχέση. Ο Χρήστος δεν έχει καμία ευθύνη σ’ αυτό, έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια.
Ακόμα, είπε πως: Ο Στέλιος Καζαντζίδης, που όταν ήμουν παιδάκι τον είχα γνωρίσει και τον θυμάμαι πάρα πολύ καλά, δεν είχε καμία σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Ήταν οξύθυμος, αγροίκος, πάντα μουτρωμένος. Έδειξαν την καλή του πλευρά στη ταινία και ο Χρήστος Μάστορας σίγουρα εξωτερικά δεν έχει καμία σχέση με τον Καζαντζίδη, γιατί είναι κούκλος!.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Έλενα Παπαρίζου: Λύγισε στη σκηνή για τη μικρή Δημητρούλα – «Έχει κάνει πολλά χειρουργεία για να ανέβει από την καρέκλα»
-
Καλοχώρι: Φυλάκιση 3 ετών στον 70χρονο για τη φωτιά – «Ήθελα να διώξω σφήκες, μου έπεσε το αναμμένο χαρτί»
-
Μαριάντα Πιερίδη: Γιορτάζει τα 53α γενέθλιά της – Το συγκινητικό μήνυμα και η φωτογραφία με την τούρτα