Η απόλυτη χλιδή: Τόσο «πάει» η βραδιά στο 5άστερο «παλάτι» που μένει η Ιωάννα Τούνη στην Χαλκιδική

August 3, 2025

Η απόλυτη χλιδή: Τόσο «πάει» η βραδιά στο 5άστερο «παλάτι» που μένει η Ιωάννα Τούνη στην Χαλκιδική


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη ξέρει να συνδυάζει την πολυτέλεια με τις καλοκαιρινές της αποδράσεις.

Λίγο πριν πετάξει για Ίμπιζα, όπου θα γιορτάσει τα γενέθλιά της στις 10 Αυγούστου, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική.

Μέσα από stories που ανέβασε στα social media, η Ιωάννα αποκάλυψε τη σουίτα στην οποία διαμένει, προκαλώντας εντυπώσεις.

Ο χώρος θυμίζει resort πολλών αστέρων, με minimal αισθητική, γήινες αποχρώσεις, κομψή διακόσμηση και άπλετο φυσικό φως.

Το highlight φυσικά είναι η ιδιωτική πισίνα που «βλέπει» απευθείας στη θάλασσα, χαρίζοντας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Το δωμάτιο διαθέτει μεγάλο υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο σαλόνι, πολυτελές μπάνιο και εξωτερικό χώρο που παραπέμπει σε ιδιωτική βίλα.

Η Τούνη δεν αποκάλυψε το ακριβές ποσό που κοστίζει η βραδιά, ωστόσο η τιμή για μια τέτοια σουίτα στη Χαλκιδική μπορεί να φτάσει σε τριψήφιο ποσό ανά διανυκτέρευση, ανάλογα με την περίοδο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: