Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Λένας, Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά – Συγκλονίζει ο αδερφός της

August 11, 2025

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Λένας, Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά – Συγκλονίζει ο αδερφός της


Διαφ.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης πραγματοποιείται σήμερα 11 Αυγούστου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Λένας Σαμαρά.

Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το βράδυ της Πέμπτης 7 Αυγούστου έπειτα από ανακοπή που υπέστη. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη σε όσους τη γνώρισαν και γέμισε με αβάσταχτο πόνο την οικογένειά της.

Από νωρίς πλήθος πολιτικού – και όχι μόνο – κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο προκειμένου να αποχαιρετήσουν την 34χρονη Λένα Σαμαρά. Τραγικές φιγούρες οι δυο γονείς της Αντώνης και Γεωργία Σαμαρά, που ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν ότι η κόρη της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: