
Σoκ – Μόλις μαθεύτnκε ποιος είναι ο vεκpός άνδρας στον Άγιο Παντελεήμονα
Είχε συλληφθεί το 2022 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στα ΜΜΕ
Σε σεσημασμένος για σωρεία ποινικών παραβάσεων ήταν ο άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 47χρονος άνδρας, βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος φέροντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό από όπλο. Ο Bashimi ή Artur Turabi ήταν γεννημένος το 1978 και είχε μάλιστα συλληφθεί το 2022 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση η οποία διέπραττε κλοπές σε βάρος επιβατών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ιατροδικαστής, ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες του αιματηρού περιστατικού.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Συνελήφθη στην Αττική πασίγνωστος ποδοσφαιριστής – Αναζητείται και ο γιος του
-
Σοκαριστικό ατύχημα ΤΩΡΑ: Νεκρή μία γυναίκα και αρκετοί τραυματίες μετά από τροχαίο – Συγκλονίζουν οι εικόνες
-
«Η καλύτερη σειρά με τον Άγιο Παΐσιο»: «Οι Αθώοι» έκαναν πρεμιέρα – Αποθέωση για τη σειρά-αριστούργημα και την Αμαλία Καβάλη