
ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Σoκ – Μόλις μαθεύτnκε ποιος είναι ο vεκpός άνδρας στον Άγιο Παντελεήμονα
Είχε συλληφθεί το 2022 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στα ΜΜΕ
Σε σεσημασμένος για σωρεία ποινικών παραβάσεων ήταν ο άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 47χρονος άνδρας, βρέθηκε να κείτεται στο έδαφος φέροντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό από όπλο. Ο Bashimi ή Artur Turabi ήταν γεννημένος το 1978 και είχε μάλιστα συλληφθεί το 2022 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση η οποία διέπραττε κλοπές σε βάρος επιβατών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ιατροδικαστής, ενώ διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες του αιματηρού περιστατικού.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΑΙΓΙΟ: ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΑΝΑΣ – ΓΙΟΥ: ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
-
Και οι πιο σκληροί λυγίζουν: Η στιγμή που ο Τάκης Τσουκαλάς ανακοίνωσε τον θάνατο του συμπαρουσιαστή του!
-
Αποκάλυψη Δημογλίδου: «Αυτός είναι ο πραγματικός δολοφόνος μάνας και γιου στο Αίγιο!» – Το στοιχείο-φωτιά που τον «δένει» χειροπόδαρα!