Θpiλεp με τον Γιώργο Μαζωνάκη: Ξανά στο Δpoμoκαΐτειo

August 21, 2025

Θpiλεp με τον Γιώργο Μαζωνάκη: Ξανά στο Δpoμoκαΐτειo


Διαφ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου από ομάδα ψυχιάτρων στο Δρομοκαΐτειο, ώστε να αποφασιστεί εάν θα λάβει εξιτήριο και θα κλείσει εδώ η περιπέτειά του, ή αν θα δοθεί παράταση στην θεραπευτική άδεια την οποία έχει λάβει.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του και μαζί ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής αιτήθηκε αρχικά μέσω του δικηγόρου του άδεια 48 ωρών, την οποία και ανανέωσε την Τετάρτη (20-08-2025) για 24 ώρες, λίγο πριν τη λήξη της. Εντός της ημέρας (Πέμπτη 21 Αυγούστου) ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να μεταβεί εκ νέου στο Δρομοκαΐτειο όπου θα εξεταστεί από αρμόδιους γιατρούς.

Σημειώνεται πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε εισαχθεί μετά από εισαγγελική εντολή για ψυχιατρική εκτίμηση ακούσια στο Δρομοκαϊτειο, ανήμερα της παραμονής του Δεκαπενταύγουστου ύστερα από αίτημα της οικογένειάς του.

Εκεί παρέμεινε για τρία 24ωρα σε θάλαμο μόνος του, παρακολουθούμενος από τους γιατρούς, οι οποίοι αποφάσισαν τελικά να του χορηγήσουν θεραπευτική άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στο σπίτι του μετά το εξιτήριο και λίγο αργότερα δείπνησε με τον δικηγόρο του στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σταθερή και διαχειρίσιμη, ενώ προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και συγκροτημένος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου του, ο οποίος τον επισκέφθηκε στην κλινική, οι συνθήκες νοσηλείας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και δύσκολες, ακόμη και για κάποιον που δεν πάσχει από ψυχικό νόσημα.

Η ιατρική ομάδα εξετάζει εάν συντρέχει λόγος συνέχισης της νοσηλείας ή όχι.

Η τελική κρίση των γιατρών θα κρίνει αν ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει ζήτημα ψυχικής υγείας που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον ίδιο ή τρίτους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: