
Σοβαρό τροχαίο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου – Οι πρώτες πληροφορίες
Στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά από τροχαίο στη Λ. Κηφισίας
Τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο η Αφροδίτη Λατινοπούλου -Συνελήφθη ο 35χρονος οδηγός που την τράκαρε και διέφυγε
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Κηφισίας 336, στο ύψος του Νοσοκομείου Υγεία στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα επέβαινε η Ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο. Έτερο όχημα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και στη συνέχεια ο οδηγός του εγκατέλειψε το σημείο.
Πρόκειται για 35χρονο Έλληνα ο οποίος και συνελήφθη. Οδηγήθηκε και κρατείται στο Α’Τ.Τ Β/Α Αττικής και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η Ευρωβουλευτής τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Υγεία για τις πρώτες βοήθειες. Μετά από αναζητήσεις, οι αρχές εντόπισαν το όχημα και προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού. Ο άνδρας κρατείται στο αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Όλα ψέματα για την Γωγώ Μαστροκώστα: Αυτή είναι η πραγματική αιτία θανάτου της – Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα
-
Καίτη Φίνου για Γωγώ Μαστροκώστα: «Δεν έφυγε από καρκίνο» – Η φωτογραφία που τη στοιχειώνει (Βίντεο)
-
ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ: ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟ: «ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ…»