
Μόλις έγινε γνωστό: Πέθανε πασίγνωστος δημοσιογράφος
Νέα απώλεια για τη δημοσιογραφική οικογένεια, καθώς έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ιστορικός ερευνητής, Γιάννης Καιροφύλας, με την ΕΣΗΕΑ να αποχαιρετά τον συνάδερφο.
Ο Γιάννης Καιροφύλας γεννήθηκε το 1927 και έχει γράψει περισσότερα από 30 βιβλία για την ιστορία της Αθήνας. Η ιστορική του έρευνα εντοπίστηκε στην ιστορία της Αθήνας από το 1834 που έγινε πρωτεύουσα μέχρι την σύγχρονη εποχή.
Από το 1951, εργαζόταν ως συντάκτης και ως ιστορικός ερευνητής, σε αθηναϊκές εφημερίδες, και έγραφε κείμενα για θεατρικές εκπομπές του ραδιοφώνου στο τότε ΕΙΡ.
Τιμήθηκε από το Δήμο Αθηναίων με το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών για τη συμβολή του στην ανάδειξη της πολιτισμικής ταυτότητας της πόλης.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
78χρονος σκότωσε τη σύζυγό του, στο σπίτι και η ανήλικη εγγονή
-
Θρήνος στη Νέα Δημοκρατία: Πέθανε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης
-
Άγρια δολοφονία 17χρονης Λέινι: Συγκλονισμένη η οικογένεια – Συνελήφθη 18χρονος, αυτόπτης μάρτυρας ο 8χρονος αδελφός της
