Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση η Δανάη Μπάρκα;

September 14, 2025

Επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση η Δανάη Μπάρκα;


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή Weekend Live του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, όπως τα μελλοντικά πιθανά της σχέδια στην τηλεόραση, έχοντας απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τη μικρή οθόνη.

«Μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στο θέατρο. Ούτε εμείς περιμέναμε την αγάπη που θα πάρουμε. Είναι πολύ ωραίο, συγκινητικό. Τραγουδάμε, παίζουμε, γελάμε», είπε για την παράσταση που συμμετέχει.

Η Δανάη Μπάρκα, που απόλαυσε τις διακοπές της νωρίτερα, παραδέχτηκε πως δυσκολεύτηκε λίγο με την επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές: «Πέρασα πολύ ωραία στις διακοπές μου και τώρα δυσκολεύομαι που γυρνάω γιατί Δευτέρες και Τρίτες φεύγω ακόμα. Κάθε Πέμπτη που έρχομαι εδώ λέω “αχ, να ήμουν τώρα στο νησί”».

Η Δανάη Μπάρκα για τα τηλεοπτικά της σχέδια
Για την απουσία της από την τηλεόραση, εξομολογήθηκε: «Είμαι ok τώρα που δεν έχω πρωινά ξυπνήματα. Είναι πολύ διαφορετικό μετά από 5 χρόνια σερί ξαφνικά να αλλάζει το πρόγραμμά σου, αλλά είναι και ωραίο. Με πιάνει μια μικρή νοσταλγία γιατί πέρυσι τέτοια περίοδο ήμασταν στα γραφεία σε μια τρέλα. Σίγουρα είναι ένας κύκλος που δεν έχω βάλει Χ. Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, την αγάπησα, ενώ δεν μου άρεσε σαν ιδέα».

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για να επιστρέψει σε κάτι που θα της αρέσει: «Μια ταξιδιωτική εκπομπή θα μου άρεσε πολύ, κυρίως με τους φίλους, αλλά όλα τα σκέφτομαι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται στα social media: «Τα αρνητικά σχόλια τα βλέπω, τα σχολιάζω με τους φίλους. Δεν με στεναχωρούν πια, αλλά είναι στενάχωρο κάποιος να αφιερώνει χρόνο για να γράφει κάτι άσχημο. Λυπάμαι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: