"Ζητάω συγγνώμη αλλά…" Τι λέει η 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της στη Σαλαμίνα

November 27, 2025

"Ζητάω συγγνώμη αλλά…" Τι λέει η 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της στη Σαλαμίνα


Διαφ.

Η 46χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της πεθεράς της στη Σαλαμίνα δηλώνει συντετριμμένη και μετανοεί πικρά.
Η κατηγορούμενη φέρεται να έστειλε μήνυμα στο κινητό της πεθεράς της, αποκαλώντας την «μαμά» και ρωτώντας αν είναι καλά, για να δημιουργήσει άλλοθι.
Επιπλέον, η 46χρονη φέρεται να έκλεισε προσωρινά τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της για να μην καταγραφεί η ώρα που έφυγε και επέστρεψε.
Ισχυρίστηκε στο οικείο περιβάλλον της ότι είχε κοπεί το ρεύμα στο σπίτι της για κάποιες ώρες το μοιραίο πρωινό.
Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιό της, σκεπασμένη με κουβέρτα, με τα συρτάρια ανοιχτά, σε μια προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ληστείας.
Συντετριμμένη δηλώνει στην πρώτη τοποθέτησή της η 46χρονη που δολοφόνησε την πεθερά της στη Σαλαμίνα.

Σε δήλωση της στον ΑΝΤ1 υποστηρίζει, επίσης, ότι «μετανιώνω πικρά κάθε λεπτό εκείνη της νύχτας».

«Απορώ πως έφτασα σε αυτό το σημείο, ζητάω συγγνώμη αλλά γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι αρκετό» πρόσθεσε στη δήλωσή της η 46χρονη.

«Είμαι συντετριμμένη, δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω. Απορώ πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Μετανιώνω πικρά κάθε λεπτό εκείνης της νύχτας. Θα πω όλη την αλήθεια. Ζητάω συγγνώμη αλλά γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι αρκετό» είναι η πλήρης δήλωση της 46χρονης όπως μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1.

Οι κινήσεις της για να δημιουργήσει άλλοθι

Όπως έγραψε χθες το protothema.gr λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, η 46χρονη, θέλοντας να δημιουργήσει άλλοθι φέρεται να έστειλε μήνυμα στο κινητό της πεθεράς της στο οποίο την αποκαλούσε «μαμά» και έγραφε «μαμά είσαι καλά;».

Μετά την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών διαπιστώθηκε πως το μήνυμα είχε στείλει η 46χρονη δράστιδα.

«Κόπηκε το ρεύμα»
Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, η 46χρονη νύφη του θύματος φέρεται να έκλεισε προσωρινά τις κάμερες τα ξημερώματα της δολοφονίας και στο δικό της σπίτι προκειμένου να μη διαπιστωθεί από τις Αρχές η ώρα που έφυγε και επέστρεψε στην οικία της.

Μάλιστα, φέρεται να έλεγε στο οικείο περιβάλλον της πως το μοιραίο πρωινό είχε κοπεί το ρεύμα για κάποιες ώρες. Όπως είχε ισχυριστεί η ίδια είχε περάσει τη νύχτα στο σπίτι της ενώ ο σύζυγός της έλειπε για να εργαστεί.

«Η 75χρονη βρέθηκε σκεπασμένη με κουβέρτα»
Κι ενώ η 46χρονη είχε στήσει το σκηνικό του εγκλήματος με τρόπο που να παραπέμπει σε ληστεία, έσπευσε να σκεπάσει το θύμα με κουβέρτα αφήνοντας την πεθερά της να ξεψυχήσει μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στο υπνοδωμάτιο του θύματος όπου και βρέθηκαν δύο συρτάρια ανοιχτά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: