Κωνσταντίνος Αργυρός: Κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία;

December 3, 2025

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία;


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως εκτός από τις sold out συναυλίες, τραβάει πάνω του και… τα βλέμματα της πολιτικής σκηνής.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Το ‘Χουμε» ο Κυριάκος Μαντούβαλος, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε μια ιδιαίτερη κουβέντα με «γαλάζια» στελέχη στα Νότια Προάστια. Σε αυτήν την κουβέντα, του τέθηκε το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι πρώτες σκέψεις για να κατέβει με τη Νέα Δημοκρατία

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να μην έχει εκφράσει ποτέ δημόσια επιθυμία να πολιτευτεί, όμως το σενάριο αυτό, όπως όλα δείχνουν, άνοιξε πλέον ως πιθανότητα για το 2027, όταν και θα στηθούν ξανά οι κάλπες. Αν αποφασίσει να πει το «ναι», οι πληροφορίες τον θέλουν να διεκδικεί είτε μια θέση στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών είτε στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, ο τραγουδιστής βρίσκεται αρκετά κοντά στην πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Μάλιστα είχε δηλώσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» πως έχουν γίνει φίλοι και ότι της μιλάει για τα προβλήθηματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.

Κωνσταντίνος Αργυρός

«Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο εδώ και αρκετό καιρό και πραγματικά έχω εκπλαγεί με τη συμπεριφορά της. Αγαπάει τη μουσική μου και την Ελλάδα πολύ. Έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι και πραγματικά, αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω τη χώρα μου, θα το κάνω και αυτό προσπαθώ να της διοχετεύω, τι ανάγκες υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα βγάζουν πέρα και χρειάζονται μια υποστήριξη», είχε πει συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κάτι που αποκτά πλέον άλλο νόημα.

Το πολιτικό φλερτ με celebrities δεν είναι κάτι καινούριο για την ελληνική πραγματικότητα, όμως πάντα προκαλεί ενδιαφέρον. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει ήδη δημιουργήσει έντονη κουβέντα, όχι μόνο για το κατά πόσο θα ταίριαζε στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και για το τι θα σήμαινε μια τέτοια μετακίνηση για έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής.

ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ

Η πρόταση για νέα τηλεοπτική εκπομπή!

Αναμφισβήτητα είναι ο star της τετράδας των coaches. Μπήκε ο Μαζωνάκης στο The Voice και έφερε αέρα ανανέωσης… Ατάκες, χιούμορ, ζωντάνια, ο Μαζώ έχει όλα τα όπλα για να κερδίσει τον τηλεθεατή. Στον ΣΚΑΪ επικρατεί ενθουσιασμός για τον καλλιτέχνη. Η παρουσία του στο «The Voice» άνοιξε δικαιολογημένα την όρεξη του καναλιού, καθώς θεωρείται όχι απλώς επιτυχημένη, αλλά καταλυτική για τη δυναμική του διαγωνισμού τραγουδιού.

Στελέχη του καναλιού υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής ήταν εκείνος που «ξεκλείδωσε» και τους υπόλοιπους coaches, δίνοντάς τους περισσότερη άνεση, ενέργεια και διάθεση να επικοινωνήσουν περισσότερο με τους παίκτες και το κοινό.

Με τις αυθόρμητες ατάκες του, την αμεσότητα και τον χαρακτηριστικό του τρόπο να γίνεται απολαυστικός χωρίς να φιλτράρει τις σκέψεις του, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε στη σκηνή του Voice κάτι που έλειπε μέχρι πρότινος, την ζωντάνια και την αυθεντικότητα των κριτών που ξεδίπλωσαν και εκείνοι τον πραγματικό εαυτό τους και έγιναν πιο άμεσοι και επικοινωνιακοί.

Γι’ αυτό και το κανάλι του Φαλήρου δεν έχασε χρόνο. Εδώ και εβδομάδες έχει ήδη κάνει κρούση στον τραγουδιστή για να συνεχιστεί η συνεργασία τους με μια νέα εκπομπή που θέλουν να βγει στον αέρα αμέσως μετά το τέλος του «The Voice», στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν, κάθε Σάββατο βράδυ.

Η ιδέα φυσικά δεν είναι εντελώς καινούρια. Στα χνάρια του «Στην Υγειά Μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο ΣΚΑΪ θέλει εδώ και καιρό να επαναφέρει μια μουσική εκπομπή με χαλαρή παρέα, δυνατούς καλεσμένους και κλίμα γιορτής. Πέρυσι είχε δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο με τον Χρήστο Φερεντίνο – που ήταν μέσα στην συμφωνία τους – την εκπομπή «Σάββατο με Φίλους». Η εκπομπή ξεκίνησε με πολλές καθυστερήσεις, ναι μεν πήγε καλά σε τηλεθέαση, όμως αντιμετώπισε προβλήματα όσον αφορά τη προσέλευση καλλιτεχνών που είχαν άλλες υποχρεώσεις, κάτι που δημιούργησε κενά και δυσκολίες στη συνέχιση του project. Το κανάλι τελικά την πάγωσε, αλλά — προφανώς — δεν ξέχασε ποτέ την ιδέα.

Με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο τιμόνι, τα στελέχη θεωρούν ότι θα αλλάξει εντελώς το κλίμα. Πιστεύουν πως μπορεί να δώσει στην εκπομπή αυθεντικότητα, χιούμορ, αμεσότητα, αλλά και ένα ξεχωριστό ύφος που κανείς άλλος δεν είχε μέχρι τώρα. Επίσης, εκτιμούν ότι ο ίδιος, ως ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός μέσα στον χώρο, μπορεί να προσελκύσει εύκολα συναδέλφους του ως καλεσμένους και να προσφέρει «βραδιές γλεντιού» που θέλει το κανάλι.

Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που μπλοκάρει την κατάσταση, το πρόγραμμα του ίδιου του Γιώργου Μαζωνάκη. Γιατί μπορεί εκείνος να ολοκληρώνει τη συμμετοχή του στο «The Voice», αλλά αμέσως μετά ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς. Αυτό σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις του θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και κανείς δεν ξέρει πώς θα μπορέσει να εντάξει μέσα σε αυτές και τα γυρίσματα μιας εβδομαδιαίας βραδινής εκπομπής.

Προς το παρόν, ο τραγουδιστής δεν έχει δώσει απάντηση στο κανάλι. Από τη μία του αρέσει σαν ιδέα, από την άλλη γνωρίζει καλά ότι μια τέτοια εκπομπή απαιτεί χρόνο, ενέργεια και διάθεση. Ο ΣΚΑΪ από τη μεριά του πιέζει, έχει ήδη ετοιμάσει προτάσεις, concept, χορηγούς και παραγωγικά πλάνα, ελπίζοντας πως ο καλλιτέχνης θα παρακάμψει τους ενδοιασμούς του και θα πει το «ναι».

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές. Το κανάλι χρειάζεται άμεσα απάντηση για να ξεκινήσει προετοιμασίες και γυρίσματα, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης πρέπει να αποφασίσει αν θα ανοίξει ένα ακόμη κεφάλαιο στην τηλεόραση ή αν θα περιοριστεί φέτος αποκλειστικά στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως — είτε πει «ναι» είτε «όχι» — ο ΣΚΑΪ τον θεωρεί πλέον πολύτιμο «χαρτί» στη φαρέτρα του και προσπαθεί να τον κρατήσει με δελεαστικές προτάσεις. Θα τα καταφέρει; Σύντομα οι απαντήσεις!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: