
Χαμός με τις στοιχηματικές εταιρείες – Έβγαλαν… τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας
Η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα έφερε και πολλές αλλαγές στα φαβορί για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Χαμός με τις στοιχηματικές εταιρείες
Η εξέλιξη αυτή δίνει νέο ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κομμάτι και η Novibet έχει ανοιχτή αγορά για το ποιος θα διαδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία της χώρας.
Παραιτούμαι από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παραιτούμαι από την πολιτική δράση ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και όπως φαίνεται όλα τα σενάρια περί ίδρυσης νέου κόμματος αρχίζουν να παίρνουν ρεαλιστική υπόσταση.
Δείτε τις αποδόσεις:

Αυτό μεταφράζεται ως απειλή για το κυβερνών κόμμα, διότι μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παραμένει φαβορί για να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός της χώρας για ακόμη μία 4ετία αλλά, η απόδοση του Τσίπρα έπεσε από το 26.00 στο για να αναλάβει ξανά τα ηνία της χώρας.
Επόμενος Πρωθυπουργός Ελλάδα Αποδόσεις
Σύμφωνα με τις αποδόσεις ο επικρατέστερος για να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση από το 2019, με τον Νίκο Δένδια πάντως να ακολουθεί από κοντινή απόσταση, καθώς σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές είναι ο άνθρωπος που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για να εκθρονίσει τον 1ο από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της, 3 τραυματίες (Φωτογραφίες)
-
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
-
ΟΧΙ πάλι Θεέ μου: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών – Νεκρή η μία από τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο κτίριο