«Τον έχουν τρελάνει» – Τι λέει πρώην συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη για τη μήνυση σε βάρος του

December 20, 2025
Έξαλλος ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη: Τι δηλώνει για τη μήνυση εναντίον του

Τον έχουν τρελάνει – Τι λέει πρώην συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη για τη μήνυση σε βάρος του


Διαφ.

*]:pointer-events-auto scroll-mt-[calc(var(–header-height)+min(200px,max(70px,20svh)))] dir=auto tabindex=-1 data-turn-id=request-WEB:dfa90826-736f-4bdc-b7b8-e1912fc34f71-26 data-testid=conversation-turn-54 data-scroll-anchor=true data-turn=assistant>

Η υπόθεση Μαζωνάκη, με τη μήνυση σε βάρος του για ανήθικες προτάσεις, έχει λάβει μεγάλες εκτάσεις και σχόλια στα ΜΜΕ. Πρώην συνεργάτης του τραγουδιστή, ο Βασίλης Γκόγκος, μίλησε δημόσια για την εμπειρία του με τον καλλιτέχνη, δηλώνοντας ότι η δική τους συνεργασία ήταν άψογη και χωρίς προβλήματα.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σαββατοκύριακο την Κυριακή (21/12), χαρακτήρισε την υπόθεση άδικο πόλεμο εναντίον του Γιώργου Μαζωνάκη, επισημαίνοντας τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητά του τόσο στη σκηνή όσο και στο καμαρίνι.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γκόγκος τόνισε για τη δική του εμπειρία με τον Γιώργο Μαζωνάκη: Ποτέ δεν είχε υποπέσει κάτι αντίστοιχο στην αντίληψή μου, είναι εξαίρετο παιδί και φοβερός συνεργάτης. Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη δυναμική της υπόθεσης, την οποία χαρακτήρισε ως άδικο πόλεμο. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το θέμα με αυτό το παιδί, τον έχουν τρελάνει. Δηλαδή δεν ξέρω γιατί τον πολεμάνε τόσο πολύ, είπε.

Δε νομίζω πως επιχειρηματίες άλλοι του κάνουν αυτό το πράγμα

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον Γιώργο Μαζωνάκη ως εξής: Είναι απ’ τα καλύτερα παιδιά, επαγγελματίας, άψογος στη δουλειά του και στο καμαρίνι, σε όλα του. Απ’ ό,τι έχω δουλέψει εγώ μαζί του και από την εμπειρία που έχω. Αναφέρθηκε επίσης στον ισχυρισμό του τραγουδιστή ότι πίσω από τη μήνυση βρίσκεται επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου, ξεκαθαρίζοντας τη δική του θέση: Αυτός ο πόλεμος που γίνεται στο πρόσωπό του νομίζω πως είναι άδικος από όλες τις μεριές. Δε νομίζω πως επιχειρηματίες άλλοι του κάνουν αυτό το πράγμα.

Κλείνοντας, ο Βασίλης Γκόγκος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όταν ένας καλλιτέχνης δε θέλει να συνεργαστεί σε έναν επιχειρηματία, όλα είναι καλά, θα δουλέψει κάποια άλλη στιγμή και πρόσθεσε πως έχω δουλέψει πολλές φορές με τον Γιώργο και αύριο θα συνεργαστεί και με κάποιον άλλον.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: