Χωρισμός βόμβα για Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρή Αθερίδη μετά από 23 χρόνια σχέσης

December 23, 2025

Χωρισμός βόμβα για Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρή Αθερίδη μετά από 23 χρόνια σχέσης


Διαφ.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης μετά από 23 χρόνια σχέσης τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
ΗΣμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης δεν είναι πλέον μαζί! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί χώρισαν μετά από 23 χρόνια σχέσης.

Όπως αναφέρει το ασφαλές ρεπορτάζ του TLIFE.gr, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστές πορείες στην προσωπική τους ζωή περίπου πριν από δύο μήνες. Μάλιστα, η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους έγινε στα μέσα Οκτωβρίου στην έναρξη της παράστασης «Σε βλέπω» στο Μικρό Παλλάς, στην οποία ο Θοδωρής Αθερίδης πρωταγωνιστεί.

Οι πληροφορίες για τον χωρισμό κυκλοφορούσαν τα τελευταία 24ωρα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, με τους δυο τους να μην κρύβονται στις παρέες τους. Στα social media, οι κοινές τους φωτογραφίες παραμένουν, και σύμφωνα με το ασφαλές ρεπορτάζ μας, έχουν άριστες σχέσεις.

Μάλιστα, σε φωτογραφία που ανέβηκε χθες, 22 Δεκεμβρίου στo Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίζεται -όπως είναι λογικό- χωρίς τον Θοδωρή Αθερίδη στην Αίγινα, όπου είχαν αποκτήσει μαζί σπίτι που θεωρούσαν το ησυχαστήριό τους. Στο στιγμιότυπο μαζί της είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Αγγελική Λάμπρη και ο Μιχάλης Μαρίνος.

«Δεν έδεσα τον γάιδαρό μου. Δεν μπορώ να το δω το ζήτημα λυμένο. Κανένας δεν είναι δεδομένος σε αυτή τη ζωή. Συνεχώς διεκδικείς. Ο μόνος τρόπος να μείνεις καιρό με έναν άνθρωπο, σύμφωνα με τον δικό μου χαρακτήρα, είναι να μην πω ότι είναι παντοτινή δέσμευση. Κοιτάς την κάθε μέρα ξεχωριστά» δήλωνε στις αρχές Νοεμβρίου στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο, Αστέρη Κασιμάτη.

Έναν χρόνο νωρίτερα, στην εκπομπή After Dark, ο Θοδωρής Αθερίδης είχε δηλώσει: «Είμαστε 22 χρόνια μαζί, μακροημερεύουμε χωρίς παιδιά, χωρίς κοινά δάνεια. Δεν έχουμε πράγματα που να μας έχουν δέσει και να μας κρατάνε από τον λαιμό. Αυτό έχει δώσει μεγάλη ελευθερία στη σχέση μας. Εγώ με την Σμαράγδα μπορεί να χωρίσω σε δέκα λεπτά».

Μαθεύτηκε για το ζευγάρι: Η Aπoκάλuψn ΣOK του Θοδωρή Αθερίδη: «Με τη Σμαράγδα Καρύδη η ζωή τα έφερε έτσι που…»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε η τύχη στη ζωή του και για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως καβάλησε ποτέ το καλάμι.

Η τύχη πιστεύει πως έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς ήταν τη σωστή στα σωστά μέρη.

«Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και αυτό δεν το έχουν γευτεί.

Η τύχη πιστεύει πως έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς ήταν τη σωστή στα σωστά μέρη. Η τύχη καθορίζει τα πράγματα σε ποσοστό 90%.

Σταθμοί στην καριέρα του ήταν «Το Σ΄αγαπώ, Μ΄αγαπάς», όπως και οι «Άγαμοι Θύτες».

Στη γνωριμία του όμως με τη Σμαράγδα Καρύδη δεν θεωρεί πως έπαιξε ρόλο η τύχη.

«Με τη Σμαράγδα δεν ήταν τύχη. Η ζωή τα φέρνει που γνωρίζονται δύο άνθρωποι την ώρα που έχουν κοινές ανάγκες» είπε.

Για μένα η τύχη είναι σαν μυστικό σχέδιο του Θεού. Με την έννοια του μυστηριακού. Πιστεύω ότι τα πράγματα οργανώνονται με έναν τρόπο και υπάρχει ένα σχέδιο για αυτό».

«Τα έφερε έτσι η ζωή και έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουν επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Η γραφή είναι ο τρόπος που έχεις βρει να φιλτράρεις αυτά που θέλεις να πεις και δεν το ξέρεις.

Όπως λένε οι ψυχολόγοι “να γράφετε για να ορίζετε το συναίσθημα”, κάπως έτσι. Για να γίνει αυτό ωραία και σωστά είναι να έχεις γεμίσει από αυτή την ανάγκη».

«Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα. Είμαι ένα παιδί από την πλατεία Ναυαρίνου, αγράμματο κι έγινα συγγραφέας θεατρικός, σκηνοθέτης θεατρικός, σκηνοθέτης κινηματογραφικός, σεναριογράφος, ηθοποιός», είπε επίσης ο Θοδωρής Αθερίδης.

Εξομολόγηση καρδιάς: Η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει για ποιο λόγο “έχει πάντα αγχολυτικά στο πορτοφόλι της”

Συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι βρέθηκε στο Βερολίνο για τα γυρίσματα μιας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι πολύ φοβική, με αρκετά πράγματα στη ζωή.

“Πολύ φοβική είμαι. Αρκετά πράγματα τα έχω καταπολεμήσει ή τα έχω αφήσει χωρίς να τους δίνω σημασία να υπάρχουνε και εγώ να κάνω τη δουλειά μου παράλληλα και αυτά να έρχονται να με ενοχλούνε”, εξομολογήθηκε.

Ενώ, παράλληλα, ανέφερε ότι έχει πάντοτε μαζί της αγχολυτικά, παρόλο που δεν τα παίρνει συνήθως. Ενώ αποκάλυψε ότι μόλις πριν λίγο καιρό πήρε για πρώτη φορά.

Δείτε εδώ τη συνέντευξή της


Πηγή

Διαβάστε επίσης: