«Χάσαμε το παιδί, πάρε την αστυνομία»: Δραματικές στιγμές στην οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το θρίλερ με τον γιο της

December 31, 2025

«Χάσαμε το παιδί, πάρε την αστυνομία»: Δραματικές στιγμές στην οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το θρίλερ με τον γιο της


Διαφ.

Μια αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και συγκεκριμένα για ένα σοκαριστικό περιστατικό με τον γιο της. Το πρωί της Δευτέρας (16/12), η παρουσιάστρια είχε τη διάθεση να αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της μια άγνωστη ιστορία, που αφορούσε την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι το περασμένο Σάββατο ήταν η γιορτή στο σχολείο του γιου της, όπου πήγε με τη μητέρα και την πεθερά της. Κάποια στιγμή, ο μικρός ξέφυγε από την προσοχή των δυο γιαγιάδων, οι οποίες τρόμαξαν τόσο πολύ που, όπως είπε η παρουσίαστρια, λίγο έλειψε να καλέσουν την αστυνομία.

«Να σας πω κάτι για τις γιαγιάδες, γιαγιά Μαίρη και γιαγιά Γιώτα, να γελάσουμε. Έχουμε πάει το Σάββατο στο παζάρι του σχολείου και τη γιορτή. Κάποια στιγμή, ο Γιάννης, 6,5 χρονών, που είχε τελειώσει η γιορτή, έχει πάει κάπου με έναν συμμαθητή του. Ήταν πολύς κόσμος. Οι γιαγιάδες άρχισαν να ανησυχούν, μόνο που δεν κάλεσαν την αστυνομία, έλεγαν “το παιδί, πού είναι το παιδί, να καλέσουμε την αστυνομία”

Τους λέω, “ρε παιδιά, είμαστε σε περιβάλλον σχολείου, μην αγχώνεστε, εδώ είναι”. Μου έλεγαν να κάνουμε ανακοίνωση στο σχολείο, λέω, “να φωνάξουμε και την αστυνομία;”. Τελικά τον βρήκαμε μετά από δυο λεπτά. Ήταν σε κάτι ζαχαρωτά», διηγήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Τσιμτσιλή: «Μου είχε τύχει να χάσω παιδί 3 μέρες πριν…»

«Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα…»

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες και σε παλιότερη της συνέντευξη δεν έχει διστάσει να μιλήσει για τις άτυχες εγκυμοσύνες της αλλά και για ένα περιστατικό που την έκανε να έρθει σε δύσκολη θέση σχετικά με μια αποβολή που είχε. Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για το σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Τα σπαρακτικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή
«Είναι πολύ σκληρό για μια γυναίκα… Εμένα μου είχε τύχει να χάσω παιδί 3 μέρες πριν και να είμαι σε μια βάφτιση πολύ γνωστής παρουσιάστριας και να μου πει μία που έκανε τα λουλούδια και τη διακόσμηση “Άντε, εσύ δεν θα κάνεις ένα παιδί;

Ο Σοφός δεν το θέλει;”.Εγώ δυο μέρες πριν είχα μάθει ότι είχα μία από τις άτυχες εγκυμοσύνες μου.Πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αφορμή για τα παραπάνω ήταν η εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες αλλά και τα όσα είπε η Δέσποινα Ολυμπίου για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δεχόταν για το αν θα κάνει παιδί.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δύο αποβολές που είχε λέγοντας: «Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα.

Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω τις κόρες μου, έχω ξεχάσει εκείνη την περίοδο και την θυμάμαι μόνο όταν το συζητάω με άλλες γυναίκες που περνούν το ίδιο.

Ακόμα και στο δρόμο με έχει σταματήσει μια κοπέλα για να μου πει τη δική της εμπειρία. Από τη μεριά μου, προσπαθώ πάντα να ενισχύω την ψυχολογία τους».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: