ΣΟΚ: ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ – ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ, ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…

January 11, 2026

ΣΟΚ: ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ – ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ, ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…


Διαφ.

Τραγωδία σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα

Ένας άνδρας 55 ετών έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στη Λάρισα, σκορπίζοντας σοκ σε θαμώνες και εργαζόμενους του καταστήματος.

Κατέρρευσε ενώ χόρευε στην πίστα

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται επί της οδού Φαρσάλων. Ο 55χρονος, ενώ διασκέδαζε και χόρευε στην πίστα, κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, με θαμώνες να προσπαθούν άμεσα να του προσφέρουν βοήθεια.

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου αναμένεται να αποσαφηνιστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στις συνθήκες και τα αίτια της ξαφνικής απώλειας.

Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής σε δυστύχημα, λίγες ώρες πριν από συναυλία

Πέθανε σε ηλικία 34 ετών ο Κολομβιανός τραγουδιστής Yeison Jiménez σε αεροπορικό δυστύχημα, λίγες ώρες πριν από συναυλία: «Πηγή ελπίδας για χιλιάδες»

Ο Jiménez σκοτώθηκε μαζί με ακόμη πέντε άτομα σε αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ειδικής Διοικητικής Μονάδας Πολιτικής Αεροπορίας της Κολομβίας (SAUCA) στην πλατφόρμα X, αεροσκάφος με νηολόγιο N325FA συνετρίβη «στην περιοχή μεταξύ Paipa και Duitama». Και οι έξι επιβαίνοντες στην πτήση με προορισμό το Μεντεγίν σκοτώθηκαν στο δυστύχημα.

Ο θάνατος του Jiménez και μελών της ομάδας του επιβεβαιώθηκε όταν εκπρόσωπός του δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Με βαριά καρδιά και ανείπωτη θλίψη, η οργάνωση και η ομάδα του Yeison Jiménez ανακοινώνουν με βαθιά οδύνη τον θάνατό του», ανέφερε η ανακοίνωση, μεταφρασμένη από τα ισπανικά. «Σήμερα δεν αποχαιρετούμε μόνο έναν καλλιτέχνη· αποχαιρετούμε έναν γιο, έναν αδελφό, έναν φίλο, έναν άνθρωπο γεμάτο όνειρα και θάρρος, που μετέτρεψε την ιστορία του σε πηγή ελπίδας για χιλιάδες».

Τα υπόλοιπα θύματα ταυτοποιήθηκαν: Jefferson Osorio, Juan Manuel, Oscar Marín, Weisman Mora και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Fernando Torres. «Στέλνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια, την απόλυτη συμπαράστασή μας και τις προσευχές μας στις οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», κατέληγε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, το αεροσκάφος, το οποίο φέρεται να ανήκε στην εταιρεία του Jiménez, YJ Company SAS, συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωση, περίπου στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα. Ο τραγουδιστής ταξίδευε προς το Μεντεγίν, κοντά στην πόλη Marinilla, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί το ίδιο βράδυ.

Ο φωτογράφος του Jiménez, Weisman Mora, είχε ανεβάσει βίντεο στα Instagram Stories του λίγα μόλις λεπτά πριν από το μοιραίο δυστύχημα, καταγράφοντας τη θέα από το εσωτερικό του αεροσκάφους, από το μπροστινό κάθισμα του συνοδηγού, καθώς αυτό κινούνταν στον διάδρομο απογείωσης.

Βίντεο που ελήφθη λίγο μετά τη συντριβή και εξασφάλισε η The Sun δείχνει το αεροσκάφος να φλέγεται στο έδαφος. Μέλος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σπεύδει στο σημείο και προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα.

Ο Yeison Jiménez ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της Κολομβίας, ερμηνεύοντας παραδοσιακή μεξικανική ράντσερα, συνδυασμένη με κολομβιανά μουσικά στοιχεία. Το 2024 γέμισε τρεις φορές το Movistar Arena της Μπογκοτά, ενώ το 2025 κατέκτησε το στάδιο El Campín της πρωτεύουσας, becoming the first Colombian artist to do so, σύμφωνα με το Billboard.

Η Τεχνική Διεύθυνση Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Jiménez αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Το περιοδικό PEOPLE επικοινώνησε με την Τεχνική Διεύθυνση Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών για σχόλιο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θρήνος στην ΕΡΤ – Μετά τον Παπαδάκη, έφυγε κι εκείνη – Πέθανε πασίγνωστη δημοσιογράφος

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη Λήδα Μοσχονά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου, στις 19:20, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

«Έφυγε» από τη ζωή έπειτα από μακρά ασθένεια, η δημοσιογράφος και μεταφράστρια Λήδα Μοσχονά, σε ηλικία 80 ετών. Την είδηση της νέας απώλειας για τον χώρο της δημοσιογραφίας έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (05.01.2026).

Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, η δημοσιογράφος Λήδα Μοσχονά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών της στη Γερμανική Σχολή Αθηνών, αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Μεταφραστών και Διερμηνέων Ιταλίας.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1966 στην εφημερίδα «ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ» και συνέχισε ως συντάκτης και μεταφράστρια το 1968 στο «ΒΗΜΑ» και το 1970 στα «ΣΗΜΕΡΙΝΑ».

Κατά τη διάρκεια της μακράς πορείας της απασχολήθηκε σε εφημερίδες όπως «Η ΑΥΓΗ», «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» αλλά και στον περιοδικό Τύπο («ΜΟΔΑ», «ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», «ΣΙΝΕΜΑ», «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»).

Κατά το διάστημα 1983 – 1996 διετέλεσε συντάκτης οικονομικών θεμάτων και αναλύσεων της διεθνούς οικονομικής και πολιτικής επικαιρότητας στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ», ενώ ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και για πολλά χρόνια εργαζόταν στην ΕΡΤ ως συντάκτης εξωτερικού δελτίου και διεθνών θεμάτων.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος – Ήταν μόλις 31 ετών

Απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Οδυσσέας Πάππος.

Ο Οδυσσέας εργαζόταν στην εφημερίδα -στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων- τα τελευταία τρία χρόνια και είχε σπουδάσει φιλοσοφία στο Ρέθυμνο.

Είχε παίξει στο «Φιλίζι», την ταινία μικρού μήκους του Φοίβου Κοντογιάννη, ενώ μετέφρασε το «Ο,τι μου κάνει κέφι» του Τζορτζ Οργουελ (εκδ. Μεταίχμιο) και το «Σχίζοντας τους αιθέρες» της Κέρι Γκρίνγουντ (εκδ. Κουκουβάγια).

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου γιατροί και νοσηλευτές αγωνίστηκαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Θρήνος – Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Τόνια Καζιάνη

Μια σπαρακτική είδηση έγινε γνωστή σήμερα, Τρίτη 6 Ιανουαρίου από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μέσα από την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα ότι η σπουδαία ηθοποιός Τόνια Καζιάνη έφυγε από την ζωή.

Η Τόνια Καζιάνη έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης, συμμετέχοντας σε σειρές όπως: Άγνωστος Πόλεμος, Η γειτονιά μας, Η τελευταία νύχτα της γης, Καλημέρα ζωή, Ο άγνωστος, Πάθος, Φόνος χωρίς ταυτότητα, Τυφλόμυγα και πολλές ακόμα. Η σπουδαία ηθοποιός αφήνει ένα σπουδαίο έργο πίσω της και μια μοναδική κληρονομιά στον ελληνικό κινηματογράφο.

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη

«Με μεγάλη θλίψη μόλις πληροφορήθηκαμε απο τον αγαπημενο φίλο ζωγράφο Κώστα Σπυριούνη πως η αγαπημένη φίλη του και αγαπημένη όλων συνάδελφός μας, που έδωσε το ταλέντο της, την δροσιά και την ομορφιά της στο θέατρο μας και τον ελληνικό κινηματογράφο η τόσο διακριτική Τόνια Καζιάνη δεν ειναι πια ανάμεσα μας. Το πέρασμα της από την θεατρική μας οικογένεια αφήνει μόνο θετικά μηνύματά για την προσήλωση και την ευγενεια που υπηρετησε την τέχνη μας..Καλό ταξιδι αγαπημένη μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στη λεζάντα της ανάρτησής του, αποχιαρετώντας την σπουδαία ηθοποιό.

Ποια ήταν η Τόνια Καζιάνη
Η Τόνια Καζιάνη είναι μία από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιούς. Γεννήθηκε το 1945 στην Άνδρο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και σειρές της δεκαετία του ΄70 και του ΄80, ωστόσο παρά την επιτυχία της, δεν ήθελε να βρίσκεται στο προσκήνιο και στα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν η τελευταία πρωταγωνίστρια της Φίνος Φιλμ, παίζοντας στην ταινία “Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται”, ενώ στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται πολλές ακόμα ταινίες όπως: Ο μάγκας με το τρίκυκλο, 5.000 ψέμματα, Επαναστάτης Ποπολάρος, Τα χρόνια της οργής, Τρελά κορίτσια απίθανα αγόρια, Αδέλφια μου αλήτες πουλιά, Αδέξιος εραστής και άλλες.

Στη σκηνή, συνεργάστηκε με σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Βασίλης Τσιβιλίκας, ο Κώστας Καρράς, η Ελένη Ερήμου, η Γωγώ Ατζολετάκη, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η Τζοβάνα Φραγκούλη, η Σπεράντζα Βρανά, η Ρένα Ντορ, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Ανδρέας Ντούζος, η Χριστίνα Σύλβα, ο Νίκος Σταυρίδης, ο Αλέκος Λειβαδίτης, η Νόνικα Γαληνέα, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Γιώργος Πάντζας, η Μαίρη Βιδάλη, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Γκέλυ Μαυροπούλου και πολλούς άλλους.

Ο έρωτάς της ήταν ο Γιώργος Τζώρτζη, επίσης ηθοποιός, με τον οποίο γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα», όπου και ερωτεύτηκαν. Ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησαν μαζί στο σίριαλ «Άγνωστος Πόλεμος» και λίγο καιρό μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Ευγενία.

Για αρκετά χρόνια είχε απομακρυνθεί τελείως από τον χώρο της showbiz και είχε επιλέξει να απομονωθεί στο πολυτελές σπίτι της, ιδιαίτερα μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της, ο οποίος, τελικά, στις 14 Ιανουαρίου του 2023, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών. Όλο τον χρόνο της έκτοε τον είχε αφιερώσει στο παιδί της και στην εγγονή της, τη Ζωή, στην οποία είχε αδυναμία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: