
Κλαίει η Παναγία πάνω από την Πάτρα: Θρήνος για τον 19χρονο Νίκο και τη 17χρονη Αγγελική που σκοτώθηκαν σε τροχαίο, γεμίζει λουλούδια και κεριά το σημείο…
Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας, στην Πάτρα.
Συγκλονισμένη είναι η Πάτρα, από τον τραγικό θάνατο δύο νέων παιδιών.

Η ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/01), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος Νίκος Βαβαρούτας, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» με σφροδρότητα σε κολώνα στην περιοχή της Παραλίας Πατρών.

Από το όχημα που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα και χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών απεγκλωβίστηκαν νεκροί ο 19χρονος οδηγός και η 17χρονη συνοδηγός, Αγγελική Δρίβα.
Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Πατρών, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής για να βοηθήσουν, όμως, ήταν αργά για τα δύο παιδιά.
Από το πρωί, φίλοι και συγγενείς των δύο παιδιών βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας για να αφήσουν λίγα λουλούδια και να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη τους.

ΣΟΚ: ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ – ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 17χρονης που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, φέροντας βαριές εγκεφαλικές κακώσεις και εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία μετά από ατύχημα με πατίνι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Στο πλευρό της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, καθώς η νεαρή κοπέλα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη αλλά βρισκόταν στα Γρεβενά για διακοπές.
Το σοβαρό ατύχημα συνέβη όταν η 17χρονη και ο 15χρονος ξάδελφός της έκαναν βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι στην περιοχή του Μεγάλου Σειρηνίου. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η κοπέλα έχασε τον έλεγχο λίγο πριν το 3ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Μεγάλου Σειρηνίου – Γρεβενών και το πατίνι εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Ο 15χρονος τραυματίστηκε πιο ελαφρά.
Η 17χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Γρεβενών, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Το «δώρο» της Καρυστιανού στον Τσίπρα – Κανείς δεν το περίμενε
-
Το παράκαναν οι Τούρκοι… Έφτιαξαν χάρτη με τα σύνορα της Ελλάδας μέχρι τη Λαμία
-
Συναγερμός για φονικό ιό – Χωρίς εμβόλιο, με υψηλή θνητότητα και καραντίνα