
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άντρας που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας έπειτα από εκτροπή τρακτέρ σε περιοχή του Δήμου Βόλβης, στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, στις 8 το πρωί ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για εκτροπή και ανατροπή τρακτέρ στο ύψος του Ευαγγελισμού στο δήμο Βόλβης.
Ο 60χρονος οδηγός του τρακτέρ εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα. Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άνδρα από το όχημα.
Θεσσαλονίκη: Έπεσε οροφή καταστήματος μέσα σε εμπορικό κέντρο – Στο νοσοκομείο μία 45χρονη
Από το περιστατικό τραυματίστηκε μία γυναίκα περίπου 45 ετών.
Πανικός προκλήθηκε σήμερα σε κατάστημα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, όταν σημειώθηκε αιφνίδια πτώση τμήματος της οροφής, την ώρα που ο χώρος του εστιατορίου ήταν γεμάτος κόσμο.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.
Μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου, εργαζόμενοι της εταιρείας σεκιούριτι τοποθέτησαν παραβάν προκειμένου να καλύψουν την τραυματία και να απομακρυνθεί ο κόσμος από το σημείο.
Δείτε το βίντεο:
«Περπατούσα και ξαφνικά στο χώρο που βρίσκονται τα εστιατόρια, έπεσε η οροφή. Χτύπησε μια γυναίκα. Ήταν αιμόφυρτη. Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος. Άνδρες σεκιούριτι που ήταν εκεί έστησαν ένα παραβάν και καλύψανε την τραυματία. Το έδαφος ήταν γεμάτο αίματα. Είχαν βάλει και κορδέλα να μην πλησιάζει κανείς τον χώρο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο thestival.gr.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Νοσοκομείο Νίκαιας: Η αστυνομική συνοδεία Γεωργιάδη χτύπησε εργαζομένους
-
EKTAKTO: ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ
-
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΕΙΣΜΟΣ 5,5 ΡΙΧΤΕΡ – ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ