
Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Η πρόγνωση Αρναούτογλου
Στοιχεία για τον καιρό των επόμενων ημερών αλλά και μια πρώτη πρόγνωση για την Πρωτομαγιά έδωσε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με βίντεό του στο κανάλι του στο Youtube.
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Αρχικά για σήμερα, ο μετεωρολόγος εκτιμά πως το σύστημα κακοκαιρίας θα συνεχίσει να επηρεάζει την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ την Κυριακή αναμένεται σταδιακή εξασθένησή του.
Τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας, ενώ την Τρίτη αναμένεται νέα αστάθεια με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας.
Τι θα γίνει την Πρωτομαγιά
Έως τα τέλη Απριλίου, ο καιρός θα παραμείνει γενικά καλός. Ωστόσο για την Πρωτομαγιά, ο γνωστός μετεωρολόγος εκτιμά πως θα υπάρξει αστάθεια σε Μακεδονία και Θράκη, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα.
Από τις 3 έως 4 Μαΐου, υπάρχουν ενδείξεις για πιο άστατο καιρό σε δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Κορινθία: Πρώην υποψήφια βουλευτής η 57χρονη που συνελήφθη για εμπρησμό – Το βίντεο-ντοκουμέντο που την «έκαψε» και οι απίστευτες δικαιολογίες της!
-
«Θα τον σκοτώσουμε στο αεροδρόμιο»: «Κόκκινο πανί» ο προπονητής της Νότιας Κορέας
-
Διάσημος Έλληνας έπεσε θύμα διάρρηξης στο Σούνιο – Έβλεπε σε Live μετάδοση τον δράστη να μπαίνει στην κατοικία του!